A ja mam pytanie co za thebil wymyślił takie miejsce do punktu pobrań ? Może trzeba było przy UM zrobić. Mało jest w mieście miejsc gdzie nie będzie powodowało paraliżu komunikacyjnego ? Nie to jakiś inteligent bezobjawowy zrobił to w samym centrum miasta przy głównej ulic. Koronawirus ci człowieku wyżarł resztki mózgu !
przesada, na prawdę największy przekręt w historii ludzkości, 9.11 to przy tym mały pikus
Wyznaczyć konkretną godzinę dla każdego i po sprawie. Tegie mózgi trzeba mieć aby na to nie wpasc
Wykryją 90% pozytywnych,wyślą ich na kwarantanne,Ci po kwarantannie pójdą do pracy i out.Wymówienie ha ha
Nie interesuje mnie to i proszę to przejść bo nie można przejechać
Do Kazika i Jemu podobnym.
Popieram tych, którzy Ci (Wam) radzą jechać do Biegańskiego i polizac klamki. Jak jesteś taki gieroj, to tak zrób. Tylko następnie uważaj na swoich rodziców i dziadków, bo możesz ich mieć na sumieniu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!