metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Rurur ~Rurur (Gość)18.08.2022 09:36

Wypłaty dodatków,wsparć, programów... A może obniżka podatków? A tak, to by oznaczało, że trzeba wydać swoje pieniądze, a to oznacza, że trzeba pracować.

102

go?ć_teresa ~go?ć_teresa (Gość)18.08.2022 10:53

Ja wniosek złoże na składzie węgla.

30

Seba rycerz nie orta ~Seba rycerz nie orta (Gość)18.08.2022 09:44

Ja jestem za tym by dostali te pieniądze a za 3 lata kontrolę i karę w wysokości 10000 zł za nie ekologiczne piece

38

Nieudacznicy rządzą ~Nieudacznicy rządzą (Gość)19.08.2022 06:46

Ludzie wyngiel je we wsi bierta kubełka ha ha.... Bareja

10

Hmmm ~Hmmm (Gość)18.08.2022 12:05

Progi określające wysokość dopłat do węgla, gazu czy prądu to jawna kpina z ludzi. Ludzie, którzy pracują i uczciwie płacą podatki, nie kwalifikują się do dopłat. Rozumiem, że trzeba pomagać chorym, niepełnosprawnym, czy matkom samotnie wychowującym dzieci. .. Niestety standardowo najbardziej skorzysta patologia i bezrobotni,ktorym się nie chce pracować, bo socjal wyżywi.

73

dekkers ~dekkers (Gość)19.08.2022 12:57

W formularzu jest miejsce do wpisania załączników do wniosku. Co należy dołączyć do tego wniosku???
Nigdzie nie znalazłem takiej informacji - internet milczy na ten temat...

31

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)18.08.2022 15:04

No nie odezwała się polska natura nawet Jak dają to też źle i przypomina się przysłowie który mówi że z mądrym to nawet warto zgubić A z głupim nie warto znaleźć

27

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat