No nie odezwała się polska natura nawet Jak dają to też źle i przypomina się przysłowie który mówi że z mądrym to nawet warto zgubić A z głupim nie warto znaleźć
W formularzu jest miejsce do wpisania załączników do wniosku. Co należy dołączyć do tego wniosku???
Nigdzie nie znalazłem takiej informacji - internet milczy na ten temat...
Progi określające wysokość dopłat do węgla, gazu czy prądu to jawna kpina z ludzi. Ludzie, którzy pracują i uczciwie płacą podatki, nie kwalifikują się do dopłat. Rozumiem, że trzeba pomagać chorym, niepełnosprawnym, czy matkom samotnie wychowującym dzieci. .. Niestety standardowo najbardziej skorzysta patologia i bezrobotni,ktorym się nie chce pracować, bo socjal wyżywi.
Ludzie wyngiel je we wsi bierta kubełka ha ha.... Bareja
Ja jestem za tym by dostali te pieniądze a za 3 lata kontrolę i karę w wysokości 10000 zł za nie ekologiczne piece
https://cdn.files.smcloud.net/t/aktualny-wniosek-o-dodatek-weglowy.pdf
Wypłaty dodatków,wsparć, programów... A może obniżka podatków? A tak, to by oznaczało, że trzeba wydać swoje pieniądze, a to oznacza, że trzeba pracować.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!