Nowa mafia w mieście ;)
Szanowna Pani, odpowiem tak, proszę wykazać odrobinę empatii. Otóż gawrony, zwierzęta inteligentne, stadne i mobilne, podobnie jak ludzie, mają potrzebę przemieszczania się, nie chcą siedzieć w jednym zabrudzonym już miejscu i ogólnie lubią rasę ludzką. Proszę się jednak przygotować na wiele większe emocje, bo od wschodu podążają w kierunku naszego grodu nieokiełznane watahy dzików, a te nie są tak bezkonfliktowe jak przyjazne gawrony. Tylko patrzeć jak wtargną do miasta i zaczną wyrywać staruszkom z rąk torby z żywnością i innymi dobrami. I nie wystarczy na nie tupnąć czy zaklaskać w dłonie, bo pogonią.
Na które słowo w komentarzu stawiacie jako naruszające jego etykę....Kaufland, niemiecki, Niemcy czy przybysze... Ja sam nie wiem.
a jaki to problem, dalibyśta mi 20 zl nalapalbym od pierwszego do ostatniego i wysprzedal wszystkie jeszcze bym dorobil
Z dworca ładnie widać gawrony siedzące wieżowcach na osiedlu Górna-Dzielna :)
Otóż chwilowo gawrony przeniosły się stadnie na pola pełne zbóż, za parkiem. Miedzy Morgową, aż po Lotnisko. Mają darmowy żer, wiec całe ogromne stado buszuje w zbożu. Jak się rolnicy zdecydują i skoszą to co im zostanie, to ptaszyska będą dalej bielić ławki w parku
Ja chcę mieć czysty park, gdzie z przyjemnością będę mógł rozkoszować się przyrodą, a nie ptasimi odchodami jak dotychczas. A ta pani - obrończyni gawronów niech sobie u siebie w domu założy gniazdo i niech jej sr...ją na fotel - do wszystkiego się można przyzwyczaić!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!