Słuchałam wczorajszego magla i też uważam że w wrzywniaku ogródek można dostać zawsze świeże owoce i warzywa. Od lat często odwiedzam ten osiedlowy warzywniak i nigdy się nie zawiodłam jakością kupionych zakupów.
Kupuje czesto w marketach z pospiechu i pozniej żałuję, pomidory zielone owoce stare. Najlepiej kupowac w wazywniaku, jak jest chwila podjezdzam na mateiki.
Najlepsze warzywa sa w warzywniaku przy ul. Kostromskiej- na przeciwko ul. Modrzewskiego.
panowie ~Pszemeq i ~mi-hau mają bardzo dużo racji.
na bananowcach z "zalesickiej" to co najwyżej mrówki czy szczypawki żerują.
nie ten klimat.
Witam
Nie ma jak najlepiej zaopatrzony w świeże owoce i warzywa WARZYWNIAK OGRÓDEK przy Matejki
Gorąco Polecam
Uwielbiam pomidory z zalesickiej! szczegolnie te tunelowe. Lubie tez kapuste szatkowana z zalesickiej. Zaplace kazde pieniądze!
No jeśli tylko ceną kierujemy się to powodzenia. Wolę zapłacić więcej i mieć pomidora, który smakuje pomidorem lub też marchewkę, która wytrzyma parę dni, niż pomidora który jest bez smaku a marchewka sparciała po dwóch dniach.
Dobre jakościowo warzywa są w warzywniaku na Dąbrowskiego. Dodatkowo pani sprzedaje jajka ze wsi i sama kisi ogórki :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!