Na hali, na rynku... Jakość pomidorów czy rzodkiewek nieporównywalna do tej w marketach. I wolę wspierać polskich sprzedawców niż zagraniczne markety, które wykończą polski rynek....
Kupując warzywa i owoce biorę pod uwagę ich pochodzenie. Ziemniaki z cypru? To nie dla mnie. Jak wolę nasze ziemniaki, nasze pomarańcze i nasze cytrusy. A jak nie ma naszych (np. z Jaffy) to kupuje krajowe - najlepiej z zalesickiej.
W supermarketach towar zawsze jest drugiej jakości ale ludzie się nie znają i kupują czasami lepiej dołożyć i zjeść coś dobrego :) sprzedaje do supermarketów to wiem
Ja często kupuje w domisad.pl mają bardzo dobre "sadzonki" świeże nie stare. Ładnie rosną. zdecydowanie mogę polecić jeśli ktoś szuka dobrego sklepu w dobrych cenach.
Na Kostromska na przeciwko Modrzewskiego u pani Grazyny
Fajny asortyment i dobre warzywa i owoce w Badylku w warzywniaku na Łódzkiej w Piotrkowie
Świeże owoce i warzywa i przesympatyczna obsługa to tylko w badylku na Łódzkiej. Polecam.Marek
W warzywniaku ,,Badylek"czyściutko,jaśniutko nie jak u poprzedniczki ciemno i ponuro.Dobrze zaopatrzony warzywniak w owoce,warzywa,przyprawy,wiejskie jajuszka,chlebek na zamówienie,pyszny zakwas do żurku i najlepszy chrzan.spróbujcie sami. Na pewno jeszcze wrócę na zakupy na łódzką.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!