Ja nadal od każdej jesieni do wiosny śpiewam sobie piosenkę "Addio pomidory", bo te dostępne zimą w marketach są blade, twarde, prawie nie mają soczystego miąższu, a przede wszystkim nie mają smaku prawdziwych pomidorów!
No jeśli tylko ceną kierujemy się to powodzenia. Wolę zapłacić więcej i mieć pomidora, który smakuje pomidorem lub też marchewkę, która wytrzyma parę dni, niż pomidora który jest bez smaku a marchewka sparciała po dwóch dniach.
Dobre jakościowo warzywa są w warzywniaku na Dąbrowskiego. Dodatkowo pani sprzedaje jajka ze wsi i sama kisi ogórki :)
Uwielbiam pomidory z zalesickiej! szczegolnie te tunelowe. Lubie tez kapuste szatkowana z zalesickiej. Zaplace kazde pieniądze!
Witam
Nie ma jak najlepiej zaopatrzony w świeże owoce i warzywa WARZYWNIAK OGRÓDEK przy Matejki
Gorąco Polecam
panowie ~Pszemeq i ~mi-hau mają bardzo dużo racji.
na bananowcach z "zalesickiej" to co najwyżej mrówki czy szczypawki żerują.
nie ten klimat.
Najlepsze warzywa sa w warzywniaku przy ul. Kostromskiej- na przeciwko ul. Modrzewskiego.
Kupuje czesto w marketach z pospiechu i pozniej żałuję, pomidory zielone owoce stare. Najlepiej kupowac w wazywniaku, jak jest chwila podjezdzam na mateiki.
Słuchałam wczorajszego magla i też uważam że w wrzywniaku ogródek można dostać zawsze świeże owoce i warzywa. Od lat często odwiedzam ten osiedlowy warzywniak i nigdy się nie zawiodłam jakością kupionych zakupów.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!