pilnować tylko żeby nie naciągnęli inwestora na instrukcje bezpieczeństwa pożarowego i doradztwo które tylko generuje nie potrzebne koszta a wszystkie sugestie można otrzymać bezpłatnie w komendzie straży pożarnej
Może zamiast kolejnych sklepów lepiej byłoby zrobić tam jakąś fabrykę gdzie ludzie będą zarabiać a nie wydawać pieniądze. Skąd ludzie mają brać pieniądze żeby chodzić po tych wszystkich sklepach skoro nie ma porządnych zakładów pracy.
A co z dawną Europą??? Straszy póki co.
albo z budynkiem nieopodal - na ulicy Wojska Polskiego, niedaleko Strawy???
zabezpieczenie dobre sobie 3 osoby pojawiają się raz na jakiś czas płot tymczasowy postawili i od 3 tyg nikogo nie widać kolejne naciąganie kasy
Galeria handlowa z wielkim centrum rozrywkowym mogla powstać w tym miejscu kilka lat temu jak była ku temu okazja. Ciekawe kto to tak skopał ? Dziś wokół mamy już za dużo sklepów wielkopowierzchniowych a tu ma być budowany jeszcze jeden? Chyba tylko w jednym celu by wyłudzić dofinansowanie z UE. No a to nie są pieniądze dobrego wujka zza Odry tylko nasze nas podatników. Foto na http://sklave.manifo.com/galeria
Jestem człowiekiem ubogim. Mieszkając teraz w centrum miasta - Sienkiewicza- mam w promieniu 400 m wszysto z czego może skorzystać człowiek ubogi. Od magistratu /chroń mnie Panie od chodzenia tam /poprzez banki do wyboru i koloru ,poprzez marekty a nawet szewc jest niedrogi. Tylko w porfelu pustawo a więc...róbta co chceta. Dla mnie tam za daleko.
komu to? po jasną anielke następna galeria jak jedna juz nie daje rady... i to jeszcze w takim rejonie gdzie ludzie maja ful kasy i napewno beda stalymi klientami:) zycze powodzenia:) ostatnimi czasy duze powodzenie maja koscioly :D
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!