czy ja tam dobrze widze na wizualizacji, ze jest tam basen? tzn. ze bedzie?
Kolejna galeria handlowa skończy tak jak Bawełnianka w Bełchatowie.
I chyba rozwalił. Dzięki Ci Leszku! :-)))
Z tym budynkiem to jest jakiś wałek,tam w środku nie ma kompletnie nic,mam tu na myśli instalacje elektryczne,wodne co,p.poż. itd. Kompletna ruina w środku i od ,północnej strony,brak okien,powyrywane futryny,kable ze ścian,wszelkie metalowe detale które można było zdemontować już dawno zostały przetopione w którejś z hut.Moim zdaniem ten budynek służy tylko do prania kasy . Borowiecki , Borowiecki , kiedyś w EP na ul.Kwiatowej mieszkał funkcjonariusz SB o takim lub bardzo podobnym nazwisku.Tak,tak,tatuś i synek razem w SB służyli.
XVIII wieczny - może piotrkowski konserwator dopatrzył się kamieni z tego okresu...
komu to? po jasną anielke następna galeria jak jedna juz nie daje rady... i to jeszcze w takim rejonie gdzie ludzie maja ful kasy i napewno beda stalymi klientami:) zycze powodzenia:) ostatnimi czasy duze powodzenie maja koscioly :D
Jestem człowiekiem ubogim. Mieszkając teraz w centrum miasta - Sienkiewicza- mam w promieniu 400 m wszysto z czego może skorzystać człowiek ubogi. Od magistratu /chroń mnie Panie od chodzenia tam /poprzez banki do wyboru i koloru ,poprzez marekty a nawet szewc jest niedrogi. Tylko w porfelu pustawo a więc...róbta co chceta. Dla mnie tam za daleko.
Galeria handlowa z wielkim centrum rozrywkowym mogla powstać w tym miejscu kilka lat temu jak była ku temu okazja. Ciekawe kto to tak skopał ? Dziś wokół mamy już za dużo sklepów wielkopowierzchniowych a tu ma być budowany jeszcze jeden? Chyba tylko w jednym celu by wyłudzić dofinansowanie z UE. No a to nie są pieniądze dobrego wujka zza Odry tylko nasze nas podatników. Foto na http://sklave.manifo.com/galeria
zabezpieczenie dobre sobie 3 osoby pojawiają się raz na jakiś czas płot tymczasowy postawili i od 3 tyg nikogo nie widać kolejne naciąganie kasy
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!