Strefa kibica to fajna sprawa. Z przyjemnością obejrzałam tam dzisiaj świetny mecz. Może z racji wieku (59 lat) zwracałam też uwagę na inne szczegóły. Zdziwiły mnie brudne flagi państwowe (nasze) po obu stronach ekranu i nad "Staromiejską". To taka uwaga na przyszłość dla organizatorów. A poza tym ok, brawo.
Ja jestem z Piotrkowa Trybunalskiego i byłem za Francją proszę się nie wypowiadać za wszystkich!
Uważam że Chorwacja zasługuje na tytuł mistrza świata. Dlaczego w reprezentacji Francji 98% piłkarzy to murzyni? A dlaczego np w reprezentacji senegalskiej nie ma żadnych białych sportowców? Dlaczego w drużynie chorwackiej nie ma murzynów? Dla mnie i tak Chorwaci są mistrzami
Proszę się za mnie nie wypowiadać bo ja byłem za Mezopotamią!
Skąd ta informacja, ze większość piotrkowian była za Jugosławia? Ja i wszyscy moi znajomi byli za trojkolorowymi. Allez les blues !!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!