Brawo Chorwacja jesteście wielcy
Cały czas mówimy ze Węgrzy to nasi bratankowie a nikt nie mówi o Chorwaci kto był to wie jakie jest podejście do Polaków .Mówią na Jana Pawła II nasz Papież a Polaków uważają za wzór Chrześcijaństwa
Skąd ta informacja, ze większość piotrkowian była za Jugosławia? Ja i wszyscy moi znajomi byli za trojkolorowymi. Allez les blues !!!
Proszę się za mnie nie wypowiadać bo ja byłem za Mezopotamią!
Uważam że Chorwacja zasługuje na tytuł mistrza świata. Dlaczego w reprezentacji Francji 98% piłkarzy to murzyni? A dlaczego np w reprezentacji senegalskiej nie ma żadnych białych sportowców? Dlaczego w drużynie chorwackiej nie ma murzynów? Dla mnie i tak Chorwaci są mistrzami
Ja jestem z Piotrkowa Trybunalskiego i byłem za Francją proszę się nie wypowiadać za wszystkich!
Strefa kibica to fajna sprawa. Z przyjemnością obejrzałam tam dzisiaj świetny mecz. Może z racji wieku (59 lat) zwracałam też uwagę na inne szczegóły. Zdziwiły mnie brudne flagi państwowe (nasze) po obu stronach ekranu i nad "Staromiejską". To taka uwaga na przyszłość dla organizatorów. A poza tym ok, brawo.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!