Widze, że wymądrzasz sie w kazdym wątku. Z tego co wyczytałam rownież nie mieszkasz w Piotrkowie, za to próbujesz stale pouczać mieszkańców miasta. Naprawde musisz miec mało ciekawe życiem bo non stop sie udzielasz na forum. Nie ma dnia zebys tu czegos nie napisal. Zanim zaczniesz sie czepiac innych, proponuje przeczytac wątek do którego sie ustosunkowałam, przemyślec. I sie nie wtrącać jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia.
to taksamo jak ja ustosunkowalem sie do twojej wypowiedzi a nazwalas to zasmiecaniem forum na marginesie czytalem wszystkie wypowiedzi i dlatego tez mnie zdziwila twoja opiniana moj temat
Ja się wybiore ale jakieś 2 tyg. po otwarciu jak już emocje opadną i będzie troche luzniej.
Szkoda że filtr antyspamowy nie chce puścić mojej odpowiedzi na post Krystyny z gazowni. Może tym razem się uda. Najdroższa Krystyno, nie Twój interes gdzie mieszkam, jakie mam życie i jak często się "mądruję" na forum. Zajmij się własnymi sprawami zamiast mówić ludziom kto może się wypowiadać w danej sprawie a kto nie.. maddox out
UWAGA: informacja nie jest już aktualna. Ostatecznie zadecydowano, że ulica Słowackiego będzie przejezdna. Dla bezpieczeństwa pieszych wprowadzone zostanie ograniczenie prędkości.
Kiedyś przez skrzyżowanie Kostromskiej i Słowackiego przechodziło sie w najwyżej 5 minut, teraz conajmniej 10 minut.
naucz sie cytowac bo nie sa to moje słowa
jezeli Krystyna masz watpliwosci to przeczytaj cały watek od pocztaku i zobacz sobie kto pisał o premierze i kinomaniakach.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!