Spodziwam się, że Parkridge Retail Poland poprosił o zamknięcie ulicy, a stosowny urzędnik ocenił, że jest to uzasadnione interesem publicznym i wydał taką decyzję.
Czy nie zanadto myli się sferę biznesu ze sferą publiczną?
Premiere się robi dla REKLAMY. W taki sposob zeby ludzie tacy jak ty sie nie zorientowali ze to reklama, tylko zeby mysleli ze to wazne wydazenie:)w ktorym trzeba uczestniczyc. Jak widac ludzie sie nadal na to łapia. Koszty takiej premiery sie musza zwrocic 100krotnie, reklama im to zapewnia.
Oby tylko to zamykanie Słowackiego nie weszło w nawyk tej firmie. No bo tyle okazji w roku aby jakąś imprezkę przed wejściem zorganizować ... np. na święta albo koncercik z okazji otwarcia nowego sklepu wewnątrz. Nie powinni dawać tej zgody na zamknięcie ulicy dla zysku inwestora prywatnego. To jest przestrzeń publiczna, również dla tych co nie wybierają się do sklepu tego dnia.
wiesz tak piszesz a na 99% bedziesz na tym otwarciu i nieraz pojdziesz tam na zakupy . Ale ty sie nie lapiesz na ich numery reklamowe bo znasz cel ich dzialania a wszyscy inni to ciemny narod i sie lapie jak muchy na lep .
Twoja wypowiedz co do mojej osoby nie ma ZADNEGO uzasadnienia. To tylko twoja wyobraznia.
Porponuje zebys sie wypowiadal merytorycznie bo inaczej zasmiecasz forum.
To się robi już nudne, ale cytując klasyka "to oczywista oczywistość". Tak jakby ludzie którzy tam pójdą tego nie wiedzieli. Problem jest tylko taki "kto tu kogo dyma". Jeśli ma się choć odrobinę rozumu, to na taką imprezę pójdzie się tylko i wyłącznie aby skorzystać z jej atrakcji. Wielkie otwarcie to nie jest transakcja wiązana, nie trzeba od razu rzucać się na sklepy w podzięce za koncert. Ja będę tam kupował, bo od dawna brakuje mi takiego miejsca w Piotrkowie (zwłaszcza MM i Empik) a skoro można pójść na koncert, to czemu nie? Idź obejrzyj sobie "Fight club" albo inny tego typu film i przestań wylewać żale na konsumpcyjne społeczeństwo bo to naprawdę ani oryginalne ani ciekawe. Ludzie mają własne rozumy, nie są stadem baranów jak to imputujesz Ty i Tobie podobni.
pozdrawiam ćwierćinteligentów, pozujących na nich oraz aspirujących do grona forumowych moralizatorów. kto chce, niech na koncert idzie, kto nie ma ochoty niech zostanie w domu. zamkną na kilka godzin odcinek słowackiego, wielka mi afera...
i dokladnie o to mi chodzilo ! bo wypowiedzi typu premiera ,reklama ,wyrwac kase od ludzi . przecierz o to chodzi ktos utopil kupe kasy zeby to postawic i teraz chce ja odzyskac i zarobic na tym . i nikt dyskutujacy na tym forum nie postapil by inaczej bedac na miejscu inwestorow .na sile nie karza nam kupowac i tyle.a odnosnie zamkniecia slowackiego sa trzy mozliwe drogi objazdu zamknietego odcinka drogi i nikomu nic sie nie stanie jak nadlozy autem 500 metrow.
niech bedzie ze to moja wyobraznia.a odnosnie zasmiecania forum to co ma wspolnego zamkniecie ulicy slowackiego do twojego wywodu na temat zabiegow marketingowych i wyciagania pieniedzy od ludzi ?
Cóż ustosunkowałam sie po prostu do BREDNI, które napisał/a Zet.
Proponuje żeyś czytał wszystkie wypowiedzi, wtedy nie bedziesz zadwał zbednych pytan.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!