metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ludirken ~ludirken (Gość)27.07.2015 10:21

tylko osoby niepoważne pozwolą na kąpanie się w fontannach.

51

broda ~broda (Gość)27.07.2015 09:40

Cytuję:
Uświadamiania nie ułatwia sama konstrukcja obiektu, który ma charakter płaski i otwarty, gdzie każdy może bez przeszkód wejść.

Przecież ktoś ten projekt zatwierdził, wiedział czym taka konstrukcja grozi.
A tak w ogóle, to od 4 lat ten sam problem i dopiero teraz się obudzono?
http://www.epiotrkow.pl/news/Piotrkow-Fontanna-to-nie-basen,8047

00

piotrkowianka87 ~piotrkowianka87 (Gość)27.07.2015 09:25

Wejść i się ochłodzić... A nie wpuszczać dzieci, które tam sikają, następnie piją tą wodę i znowu sikają... Jak woda do której wchodzą psy, i pływają siuśki ma być czysta...po za tym jestem w stanie uwierzyć bez problemu, że matki tam wpuszczają dzieciaki w pampersach...są matki i "matki"... Mi to nie przeszkadza, niech się kąpią i robią co chcą nawet całymi dniami. Ja bym tam palca nie zamoczyła

30

s3awek ~s3awek (Gość)27.07.2015 09:17

co niektórym osobom nadal wydaje się,że żyjemy dalej w czasach komuny i tylko trzeba zakazywać,nakazywać ale niestety te czasy minęły... i chyba czas pomyśleć o emeryturze

56

s3awek ~s3awek (Gość)27.07.2015 08:55

proponuje jeszcze wprowadzić zakaz oddychania,no bo w cywilizowanych warunkach to na pewno przeszkadza

48

eop ~eop (Gość)27.07.2015 08:41

W Piotrkowie wody nie macie w łazienkach??

52

ja ~ja (Gość)27.07.2015 08:05

Uzupełnienie do wcześniejszego komentarza:
Nie sądzę, że jakakolwiek matka kąpałaby swoje niemowlę w miejskiej fontannie w pampersach które mają na celu to, żeby dziecku było sucho a nie mokro. Komuś najwyraźniej zależy na wywołaniu afery. Niech pan Dziemdziora zgłasza interpelacje podczas każdej sesji rady miasta o wybudowanie odkrytego darmowego basenu kąpielowego.

103

gość ~gość (Gość)27.07.2015 07:25

Ciekawe czy to była inicjatywa kobiet czy wyłącznie radnego SLD J.Dziemdziory? A tak na marginesie, jeżeli woda w fontannie stanowi zagrożenie to daje do myślenia jaką wodę mamy w miejskim wodociągu do spożycia. We Włoszech i innych krajach gdzie występują wysokie temperatury (co pokazuje TV) nie mam problemu z tym problemu. Każdy może wejść i się ochłodzić. Panu radnemu Dziemdziora zaczyna i to przeszkadzać bo i piesków niebawem nie będzie można wprowadzać do parków i na skwery co w innych miastach w naszym kraju jest nie do pomyślenia.
Czas na zmiany w koalicji RdP+SLD.

58

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat