metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
pełnoletnia ~pełnoletnia (Gość)28.04.2011 21:11

To kiedy to w końcu nastapi ten wytrysk ? Zaciekawiona jestem.....

00

jajaja ~jajaja (Gość)28.04.2011 22:09

i znowu będą mięli pretensje, że dzieci patykami zatkały. Uprzedzam! zabezpieczyć źródła wytrysku przed ciałami obcymi! To nie żart!

00

xyz ~xyz (Gość)28.04.2011 22:10

Ludzie, szczególnie P.W.- wam sie nic w tym mieście nie podoba- WYPROWADZCCIE SIE Z TĄD!!!!

00

werk ~werk (Gość)28.04.2011 22:58

"xyz" napisał(a):
Ludzie, szczególnie P.W.- wam sie nic w tym mieście nie podoba- WYPROWADZCCIE SIE Z TĄD!!!

Ja wiem że boli , ja wiem że uciska , ja wiem że My nie stąd ? Daj sobie spokój , ssspaćć..../ "No! " tak Dyzma mówił i prawił . Spać i ...

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)28.04.2011 23:00

"xyz" napisał(a):
WYPROWADZCCIE SIE Z TĄD!!!!

Z Tąd!!!
A gdzie ?

00

Genia ~Genia (Gość)28.04.2011 23:40

"xyz" napisał(a):
Ludzie, szczególnie P.W.- wam sie nic w tym mieście nie podoba- WYPROWADZCCIE SIE Z TĄD!!!!

Nie wiem jak ludzie ale z P.W. możesz mieć pod górkę. Najpewniej gościu będzie chciał się od ciebie przed tą wyprowadzką dowiedzieć, gdzie to jest to TĄD. Gdzie to TĄD leży i czy to miasto jakieś czy tylko wioska. Ale ciekawie brzmi to TĄD.

00

sandy ~sandy (Gość)02.05.2011 17:47

"xyz" napisał(a):

Chciałby pan panie Chojniak, jeszcze co, ale niedoczekanie!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat