Jestem Piotrkowianinem i się tego nie wstydzę niezależnie od tego gdzie jestem ale jak czytam takie wypowiedzi jak Pana PT 09 i innych, którzy oceniają ludzi na podstawie rejestracji to wstyd mi, ze mieszkam w tym samym mieście co oni. Co prawda jak śpiewa artysta "niech się wstydzi ten co robi nie ten co widzi" ale z tego miejsca chciałem powiedzieć wszystkim z rejestracjami z poza Piotrkowa przepraszam za garstkę tych lokalnych ksenofobów i zapewniam, że nie jest to grupa reprezentatywna naszego miasta .
tą sprawą to powinno zająć się Ziomkostwo piotrkowskie i jakaś miejscowa Erika Sztajnbach :)
Czytam niektóre wypowiedzi, stałych forumowiczów i niewierze w to co piszą. Tyle jadu i pogardy dla ludzi ludzi którzy nie mieszkają w Piotrkowie. Co to ma niby być?! Jakaś spaczona forma patriotyzmu lokalnego? Swoimi wypowiedziami przynosicie tylko wstyd temu miastu.
Pogratuluje im, ponieważ pewnie płacą niższe podatki lokalne, szybciej załatwią sprawę w swoim urzędzie itd. Dobrze, że niektórzy napisali, co im leży na wątrobie, dobrze wiedzieć z kim ma się do czynienia przy okazji innych dyskusji na forum.
Może Jadwiga Wójcik by się nadała? :)
jak się wstydzisz to kup sobie chatkę pod Kołem i wyprowadź się z City Piotrków
To przejaw braku wrodzonej inteligencji-prostak,oby na tej szybkiej przejażdżce nie wylądował w szpitalu,to ja (jestem lekarzem)pokażę mu EP.Przepraszam wszystkich spoza Piotrkowa za kołtuństwo i wulgarne zachowanie...
Jako lekarz Traktuje Pani/Pan roznie pacjetów? w zależnośći od zachownia, pogladów?
To dopiero etyka:))) lekarz, kiedys to bylo cos...
Czytając niektóre z wypowiedzi forumowiczów na ePiotrkow.pl to w rzeczy samej - jak to napisał wcześniej szczepan, skąd u nich "Tyle jadu i pogardy dla ludzi ludzi którzy nie mieszkają w Piotrkowie"... czy też ~lekna,
"To przejaw braku wrodzonej inteligencji-prostak,..."
w kontekście komentarzy m.in.
...no to od 2012 roku odetchniemy od "wieśków" podmiejskich", ..." i jak widze chama EPI EOP ETM ERA EPI ..."
"...w gumofilcach, bo to jest bardzo ciekawy widok."
"... i tym podobne to rejestracje samochodów ludzi ze wsi " itd.
I otóż w tym kontekście - jako mieszkaniec wsi" i bez tablic ( EPI,etc.) nijako informując, napiszę m.in. iż to do wsi w tym trudnym zimowym okresie - wprost do zagród przychodzą zwierzęta z lasu w celu wyszukania pożywienia, to wprost na podwórka wiejskich posesji przylatują niemal wszystkie ptaki, a z okolicznych zbiorników wodnych, stadami ( po kilka sztuk) także dzikie kaczki oczekujące w pobliżu zabudowań na pożywienie.
Ale to także mieszkańcy wsi, wyciągając ptactwo z głebokich rowów zasypanych sniegiem ratują od wyziębienia a może i nawet śmierci głodowej ...
Ale to także na wsi przy obiektach gastronomicznych i stacjach paliw porzuca się psy - "jedyną istotę na świecie, która kocha Ciebie bardziej,niż siebie samego" - a nastepnie wałęsają się po okolicy głodne i wyziębione ...
To właśnie na wsi tworzy sie rodziny zastępcze dla porzuconych psów, a w wyjątkowych sytuacjach przekazuje do schroniska w Piotrkowie Tryb.
To właśnie mieszkańcami wsi tak bardzo gardzą co niektórzy forumowicze z epiotrkow.pl
Nie jest wykluczone, że tak zrobię ale nie z uwagi na garstkę frustratów mieszkających w naszym mieście. Uważam, że nie można się wycofywać i patrzeć milcząco na głoszenie chorych poglądów, ponieważ milczenie ludzi inteligentnych w obawie przed atakiem ze strony głośnych prostaków doprowadziło do intelektualnej i etycznej pauperyzacji społeczeństwa czego przykład obserwujemy nawet w tej dyskusji.
Pozdrawiam wszystkich czytelników bez względu na miejsce zamieszkania.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!