Ja tam generalnie nic nie mam do EPI,chociaż jak nieraz jade za takim klientem w okolicach targu to ciśnienie czasami skacze.
Ludzie,nie ma się o co kłócić.
Rejestracje zaczynające się EPI i tym podobne to rejestracje samochodów ludzi ze wsi i tyle w tym temacie.
Widzę, że macie ludzie jakiś kompleks na punkcie swojej wyższości wielkomiejskiej. Panie fokus - jaką ma Pan rejestrację? EP? To jedź Pan sobie do Warszawy, wtedy pomyślą - a przyjechał wieśniak do stolicy.
Sam ma rejestrację EP a moi rodzice są z Poznania (żeby ktoś mi nie zarzucił jak innym osobą posty niżej) i jakoś przez to nie czuję się lepszy, niż ten kto ma rejestrację EPI.
Zresztą, Piotrków to tez wiocha.
Odpowiedz prosze. I jeszcze jedno nikt jasnie pani nie dal prawa krytykowac mojej osoby, juz tym bardzej moich rodziców. Mozesz krytykowac postawe, ale nie osobe.
Czekam na odpowiedz. dlaczego odnosisz sie do moich rodziców, probując sklecic swoja prymityna wypoiwedz.
czekam na wyjasnienie.
Zenek - nie denerwuj się - dorota7474 umie czytać.A czytać i rozumieć - to już inna bajka.
Po pierwszo:Piotrków to nie wiocha.Po drugo:Poznań to wiejskie pyry.Po trzecio:Warszawka to 90% wieśniaków z całej Polski.Po czwarto:jestem Piotrkowianinem z pokolenia na pokolenie i jak widze chama EPI EOP ETM ERA to mam ochote wysiąść z auta i sprzedać mu liścia na pape jak widze jak rusza na światłach,totalna wiocha,nauczeni że na wsiach sie rusza powoli,ale w mieście inaczej się jeździ...trzeba z impetem...oczywiście bezpiecznie.BEZ ODBIORU DLA WSIOWYCH!!!
PT09: A co powiesz o ludziach, którzy ponad 20 lat mieszkali w Piotrkowie Trybunalskim przy ul. Równej, Ustronnej, Żeńców i części ul. Turystycznej, ale z powodu Ikei ich domy znalazły się na wsi - w Jarostach. gm. Moszczenica?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!