A gdzie był honorowy prezes Bogdan Munik i wiceprezes Marian Błaszczyński, że dopiero teraz ta sprawa ujrzała światło dzienne? Urzędnicy samorządowi i politycy nie powinni pchać się do sportu. Przekonał się o tym na własnej skórze przewodniczący rady miasta Marian Błaszczyński. Nie uwierzę, że sekretarz miasta Bogdan Munik o niczym nie wiedział. Skąd doktor Błaszczyński wziął pieniądze na tego mercedesa i skąd wziął pieniądze prezes Zwierzchowski na audi i kupno działki za 100 tys. zł.
U mnie w pracy nazywamy takich ka...iami. Jaja by trzeba było takiemu urwać.
i jak zwykle komentarze o nietykalnym M.B sa cenzurowne i blokowane.
ostrzezenie to chyba Wam sie nalezy za cenzurowanie.A argumenty w jakimkolwiek stylu (bez wulgaryzmow) sa dozwolone.Nie macie przeciez patentu na prawde.
Ostatnie ostrzeżenie za zaśmiecanie kilku wątków. Skup sie na jednym.
No wlasnie.Lekarzeniech sie zajmuja leczeniem pacjentow.Jak chca sie zajmowac zawodowo polityka to niech przestana zajmowac stanowiska w panstwowych szpitalach i przychodniach bo tak to staja sie tylko'likorzami'.I na litosc boska niech przestana obsadzac ich na stanowiskach specjalistow od finansow.Bo pewnie sie znaja na tym ale tylko czesciowo.Wiedza jak ksiegowac ale tylko po stronie'ma'.
Do nowych: Robienie "sztucznego tłoku" czyli dyskusja z samym sobą pod różnymi nickami jest tu ZABRONIONE.
Posądziłem was o nierzetelność, myślałem że o tym nie piszecie. Przepraszam.
Ale afera, co?
z pewnego źródła wiem ze ten pan przyznał się do kłamstwa, chciał się w ten sposób zemścić za wyrzucenie z rady nadzorczej
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!