W Piotrkowskim Focusie tak samo jak w Manufakturze w Łodzi,
dużo sklepów-mało klientów.
"Hana Sushi" chciała bym się dowiedziec cos nt. tej restauracji. Czy smaczne i jak drogie są dania ??? czy trzeba rezerwowac miejsca? Jeśli Ktoś był i jadł to bardzo proszę o odpowiedź.:)
http://www.hanasushi.pl/menu.html Życzę smacznego
Dzięki !!! Ale do tej pory nie wiem czy warto odwiedzic restaurację "Hana Sushi"
w hanna sushi maja pyszne jedzonko:), ja lubia taka kuchnie, wiec jestem zadowolona.
Wielkie dzięki- wierzę Ci na słowo~~lidia...i pozdrawiam !!! Na pewno sie wybiorę !!! A jeszcze--- jakie sa ceny ???
w tym centrum nie ma fajnych sklepow :( z wyjatkiem 2-3 sieciowek, kina i sushi reszta to wielka lipa. w aparcie widzialem fajna dziewczyne :) w innych sklepach tez :) milo sie tam chodzi :) hehe
Klientów jak na lekarstwo.Po otwarciu podobnych obiektów w Tomaszowie i Bełchatowie......będzie padka.Mimo wszystko super że jest kino z prawdziwego zdarzenia no i empik!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!