Byłem pierwszy raz, wrocilem z masą dobrych zdjęć. Pojechalem na MIGi, niedopecialy. W niedziele już nie jade, ryzyko ze nie doleca i znow będzie pasac a ja z łodzi. Impreza mała, skromna ale fajna.
W Piotrkowie to wszystko do d.... i jeszcze ten żałosny flyfest.????????
Wszystko piknie tylko dlaczego ciągle latają po moim niebie i tak warkoczą, że głowa puchnie.
Dlaczego organizator pisał do końca ze będą śmigłowce sokół skoro od 2 tygodni wiadomo bylo ze ich nie będzie ???? Mig29 również nie przyleciał. Myślę że parking za 10 zł w jakimś stopniu zwróci Wam straty. Niestety nie polecam
Hymm teraz to epiotrkow odpowiedział że info o imprezie było dużo wcześniej a ciekawe dlaczego nie było komentarza jak pytałem o rozpoczęcie sezonu motocyklowego bo wcześniej info nie było tylko artykuł że odbyło się rozpoczęcie sezonu pozdrawiam redakcję
Ach szkoda to FLY FEST już bez śp.Bogdana Binkowskiego :( Będzie nam go brakowało to pierwsze FLY FEST bez niego:(. Teraz pewnie patrzy na nas z góry !. Mam nadzieje że uczczą jakoś jego pamięć . Cześć jego pamięci !. Świeć panie nad jego duszą :(. Fly FEST bez Bogdana to nie to samo:(:(:(.
Jaka impreza taka i pogoda w tym roku więc nie ma sensu jechać nawet . Dopiero co narzekali na smog a robią pokazy i trują
Program na niedzielę 2.07.2017 pomiędzy 19:30 a 20 Prezydent Miasta zaprasza na pokaz z okazji 800-Lecia Piotrkowa Trybunalskiego.
A po co epiotrkow reklamuje prezydenta Chojniaka?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!