Ach szkoda to FLY FEST już bez śp.Bogdana Binkowskiego :( Będzie nam go brakowało to pierwsze FLY FEST bez niego:(. Teraz pewnie patrzy na nas z góry !. Mam nadzieje że uczczą jakoś jego pamięć . Cześć jego pamięci !. Świeć panie nad jego duszą :(. Fly FEST bez Bogdana to nie to samo:(:(:(.
Hymm teraz to epiotrkow odpowiedział że info o imprezie było dużo wcześniej a ciekawe dlaczego nie było komentarza jak pytałem o rozpoczęcie sezonu motocyklowego bo wcześniej info nie było tylko artykuł że odbyło się rozpoczęcie sezonu pozdrawiam redakcję
Dlaczego organizator pisał do końca ze będą śmigłowce sokół skoro od 2 tygodni wiadomo bylo ze ich nie będzie ???? Mig29 również nie przyleciał. Myślę że parking za 10 zł w jakimś stopniu zwróci Wam straty. Niestety nie polecam
Wszystko piknie tylko dlaczego ciągle latają po moim niebie i tak warkoczą, że głowa puchnie.
W Piotrkowie to wszystko do d.... i jeszcze ten żałosny flyfest.????????
Byłem pierwszy raz, wrocilem z masą dobrych zdjęć. Pojechalem na MIGi, niedopecialy. W niedziele już nie jade, ryzyko ze nie doleca i znow będzie pasac a ja z łodzi. Impreza mała, skromna ale fajna.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!