do niunia.21 wow brawo jaki brzydki komentarz, personel tylko czeka, aby sobie chapnąć naprawdę.
do niunia.21 uwierz mi ze Te Panie co pracuja w Domu Dziecka to co robią dla tych dzieciaków to wielki szacun dla nich. poza tym zarabiają tyle ze stac je na papier toaletowy... puknij sie w głowę kobieto jak można coś takiego napisać. brawo personel i Pani dyrektor...
Brawo dla organizatorów i dla darczyńców oby więcej takich akcji
Brawo dla Auchan ! Nowy market chciał pokazać się z dobrej strony ;)
A Skąd tyle nienawiści ludzkiej ? żeby oczerniać ludzi tam pracujących ? Te osoby wykonują tam kawał dobrej roboty! niunia21 każdy mierzy swoją miarą !
Brawo personel :)
wielkie podziękowania dla wszystkich darczyńców. fajnie, że dobro żyje i ma się dobrze.
Super brawo szkoda tylko że te biedne dzieci nic nie zobaczą co dostały bo personel zabierze co bardziej wartościowe rzeczy dla sobie i swoich znajomych polska rzeczywistość
Te osoby są mi dobrze znane i wiem co piszę czy któraś z osób piszących tutaj była w domu dziecka i widziała co tam się dzieje? Chyba nie bardzo ja miałam taką (nie) przyjemność i wiele widziałam i słyszałam może porozmawiania z rodzinami które przychodzą do swoich dzieci czy wnucząt to w tedy pogadamy ja widzialam na własne oczy jak ludzie dobrej woli przynosiły nowiutkie ubrania dla dzieci a dzieciaczki i tak były ubierane w stare szmaty nie mówiąc o zepsutych owocach podawanych dzieciom brak słów
Niektóre dziewczyny pier...a od rzeczy. Pracownicy domu dziecka dają całe aerce w pracy a dostają 1500 na rękę. Więc oskarzenia ze biorą dla siebie są bezpodstawne. A tym samym odpadają pod paragraf. Dokładniej pomówienie. Więc uwazaj moja droga copiszesz na forum.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!