metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ja ~ja (Gość)03.06.2016 08:39

Nawet jeśli ktoś widział jakąś dziwną sytuacje to nie oznacza ,że to jest norma i że wszyscy tak robią ! W każdym środowisku są "różni" ludzie - w szkole, w pracy ,w urzędzie, w kościele, w bloku , w rodzinie , wśród księży ..... nigdy nie powinno się wrzucać wszystkich do jednego wora ! Bo Ci dobrzy ludzie cierpią wtedy najbardziej bo są oczerniani ! A serce mają na dłoni !
Czarne owce są niestety wszędzie !
No ale hejt zawsze musi być , nie ?? :-(

30

ep ~ep (Gość)03.06.2016 08:46

Niektórych nawet dobro kole w oczy !

20

emilka82 ~emilka82 (Gość)03.06.2016 14:51

ninunia21 pracuje tam i wiem co tam sie dzieje nie oczerniaj nikogo z pracownikow dzieci takich jak ty mowisz zepsutych owocow nie jedza niektore osoby jak przynasza ubrania czy zabawki nie nadaja sie do niczego wiem co mowie a dzieci tam maja naprawde dobrze pewnie jestes rodzicem to powiedz czemu ci dziecko zabrali

20

Renata ~Renata (Gość)08.06.2016 20:41

Pani DYREKTOR to super kobieta drobniutka posturą ,ale WIELKA SERCEM Podziwiam oby wsród nas było więcej takich ludzi

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat