metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
tak ~tak (Gość)12.01.2015 22:40

Pytam, czy niepełnoletni wolontariusze mogą zbierać publiczne pieniądze???

42

Ewa 1983 ~Ewa 1983 (Gość)13.01.2015 10:01

"Ciemnogrod" napisał(a):

Nie popieram obecnej formy WOŚP i nie daję pieniędzy bezpośrednio z portfela na szemrane interesy.Ale jako podatnik utrzymuję urzędników , policję , wojsko,pogotowie ratunkowe itd, a zatem pośrednio sponsoruję Owsiaka i jego spółki a zatem mam prawo wiedzieć co się dzieje z moimi pieniędzmi.Cel jest szczytny i w pełni bym go popierał w przypadku przejrzystości finansów Owsiaka i jego fundacji. Niestety ten osobnik w kolorowych gaciach bulwersuje się i obraża na wszystkich , którzy śmią zapytać go o finanse w śmieszny sposób zasłaniając się domniemanymi tajemnicami handlowymi. Zapraszam do innej lektury niż TVN,TVP ,GW. Pozdrawiam.

84

zlinczujcie mnie ~zlinczujcie mnie (Gość)13.01.2015 11:26

Szkoda tylko, że Piotrków nie potrafi przygotować nic fajnego na WOŚP. Nie pamiętam kiedy był jakiś porządny koncert zorganizowany, pomijam oczywiście Orkiestrę Dętą, przy tym to się można bawić, dajcie spokój, żenada. Nie potraficie przyciągnąć młodzieży niczym co jest na czasie, tylko orkiestra i msza na zmianę. Jednym słowem lipa.

90

anty ~anty (Gość)14.01.2015 21:23

Panie Winiarski - zaskarż pan tą akcję.

13

sranty ~sranty (Gość)16.01.2015 15:16

...tę...

10

Daniel ~Daniel (Gość)22.01.2015 10:13

"tak" napisał(a):
~tak (Gość)12.01.2015 22:40Pytam, czy niepełnoletni wolontariusze mogą zbierać publiczne pieniądze???

Mogą ale tylko pod opieką osoby pełnoletniej.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat