metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
sknera ~sknera (Gość)12.01.2015 06:47

Ludzie pamiętacie ile Śikorski dał za kolację? ile Osłowie biorą za kilometrówki?Słyszeliście ile Donald dostał wypłaty?Pamiętacie o pieniądzach z OFE?Słyszeliście ile Sikorski płacił za pisanie mu przemóweń?Musicie więcej dawać na Tą ORKIESTRĘ - jesteście Bogatym społeczeństwem.

41

kiedyś wolontariusz ~kiedyś wolontariusz (Gość)12.01.2015 08:15

"grzes" napisał(a):
Ja wspieram fundację Dymnej. Jestem pewien, że 100% moich pieniędzy trafi do potrzebujących.Jeżeli ktoś chce fundować dostatnie życie rodzinie Owsiaka, to jego sprawa, nie nam ich oceniać. To ich ciężko zarobione pieniądze.

Niestety nie 100% ale ok. 55% trafia faktycznie na sprzęt. Reszta jest w obiegu pomiędzy WOŚP i spółkami Owsiaka i jego żony (Mrówka Cała, Złoty Melon, a ostatnio założyli kolejną firmę Jasna Sprawa). Taka kasa idzie na niewielką część trzynastek rozpasanych urzędników. Wystarczy zlikwidować trzynastki i kasy byłoby kilkukrotnie więcej niż te wyżebrane przez dzieciaki na ulicach.

52

yhuu ~yhuu (Gość)12.01.2015 08:29

Mrówka cała,Złoty melon,Jasna sprawa, Amber Gold.

45

piotrkowianka ~piotrkowianka (Gość)12.01.2015 09:06

Wszyscy którzy psy wieszają na Wielkiej Orkiestrze powinni podpisać oświadczenie że w razie choroby jak znajdą się w szpitalu lub ich rodzina nie będą korzystać ze sprzętu ofiarowanego przez Owsiaka. I tyle na ten temat.

97

Jasna Sprawa ~Jasna Sprawa (Gość)12.01.2015 09:11

"piotrkowianka" napisał(a):
Wszyscy którzy psy wieszają na Wielkiej Orkiestrze powinni podpisać oświadczenie że w razie choroby jak znajdą się w szpitalu lub ich rodzina nie będą korzystać ze sprzętu ofiarowanego przez Owsiaka. I tyle na ten temat.

tobie to się coś w główce popieprzyło,każdy płaci podatki a ochrona zdrowie jest konstytucyjnie zagwarantowana.
A twój mentor w czerwonych gaciach niech wypełni postanowienie Sadu i przedstawi papiery na przepływ pieniędzy.

58

Złoty Melon ~Złoty Melon (Gość)12.01.2015 09:13

"piotrkowianka" napisał(a):
~piotrkowianka

Zrób sobie tomografie główki za sprzęt kupiony przez Owsiaka z publicznej zbiórki.

53

dhhjwhhdiuqef ~dhhjwhhdiuqef (Gość)12.01.2015 09:28

Brawo Jurek Owsiak i wszyscy którzy organizowali i wspierali WOŚP

88

Jurek ~Jurek (Gość)12.01.2015 09:33

Owsiak, ty już przegrałeś, ale my dalej ratujemy dzieci.

63

prawda taka ~prawda taka (Gość)12.01.2015 09:34

Zawsze wpierałem WOŚP ,ale jak się dowiedziałem ,że Pan Jurek Owsiak , nie chcę ujawniać dokumentów na co wydawane są uzbierane pieniądze to coś tu jest nie tak.... Panie Jurku pokarz Pan dokładny przepływ uzbieranych pieniędzy i przetnie Pan wszystkie spekulacje ,ale jeśli Pan nie chcę pokazać to coś Pan ma na sumieniu ,a dokładnie : nieruchomości warte miliony złotych , nowe samochody , zatrudnia pan własną żonę ,rodzinę i znajomych płacąc im bardzo duże pieniądze !!! IDEA PRZEPIĘKNA ,ALE PAZERNOŚĆ PANA WZIĘŁA GÓRĘ NAD ZDROWYM ROZSĄDKIEM !

72

czerwone portki ~czerwone portki (Gość)12.01.2015 09:35

wośp = (46 Złote Melony) - (Mrówka Cala ) + ruptacochceta :)))

63

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat