Od razu wiadomo że impreza organizowana nie jest pot patronatem Pana Prezydenta, bo o niej nie było w ogóle ani słychać ani widać. Czyżby zablokował reklamowanie jej ?
Jakbyś nie siedział tyle w domu tobyś wiedział co się dzieje w mieście.
http://www.naszdziennik.pl/polska/85094,fly-fest-w-piotrkowie-trybunalskim.html
w ogłoszeniach parafialnych też pewnie nie było,bo nie zaprosili żadnego klechy do odprawienia mszy na lotnisku i poświęcenia wystawianego sprzętu.Gdyby radny DZIEMDZIORA złożył wniosek,to kto wie..?
Hehe Najlepiej żeby Wam "szanowni" mieszkańcy dopłacić za przyjście ;) Byłem wczoraj z całą rodziną prawie do samego końca. Dzieci nie narzekały, nikt nie chciał wracać. Parę rzeczy można było zrobić lepiej organizacyjnie, ale bez przesady, że to była żenada i wielkie dno z metrem mułu. Pogody też nikt nie wybiera i naprawdę tak ciężko zrozumieć, że pod Warszawą była ulewa, która uniemożliwiła przylot samolotów? Co z tego, że u nas nie padało? Tym bardziej, że Pan Sznuk ze 3 razy o tym mówił..A jak się Wam nie podoba, to za rok zróbcie coś ciekawego sami. Z chęcią przybędę na to wydarzenie i zapłacę nawet 2 dychy za parking ;)
Do "Pani" wwwww - Daje Pani pieniążki dla pogorzelców z dobroci serca czy dla zaszczytów?? Jeżeli tak bardzo Pani oczekuje poklasku, to proszę - W imieniu wszystkich obecnych na FlyFest i wszystkich mieszkańców Ziemi dziękuję za wrzucenie złotóweczki do puszki wolontariuszy! Lepiej?
Nie rozumiem Was ludzie. Nikt nie zmuszal was do pojscia tam. Mnie sie bardzo podobali i milo spedzilam niedziele. Wiadomo, ze nie stac ich na jakies mega atrakcje, ale lepsze to niz NIC! Ale jasnie panstwo musi zgnoic organizatorow, ze nie sprostali ich zyczeniom... i tak poprawili sie w porownaniu z rokiem ubieglym. Bylo o wiele lesze naglosnienie no i byl rewelacyjny sznuk, ktory fajnie wszystko tlumaczyl. Ale oczywiscie lepiej zgnoic, zeby organizatorom odechcialo sie to robic. Nie dosc, ze to jest za darmo, to jeszcze zle... Co za ludzie.... z niecierpliwoscia czekam na przyszly rok:-)
już tak się nie wysilaj,to w końcu pokazy lotnicze czy wiejskie wesołe miasteczko?
z Umysłem Najwyższym mam dobre kontakty, więc w przyszłym roku rozważę taką możliwość - ha! ha! ha!
Lat temu paaare byłem na podobnym. Z okazji 22 lipca. Niebo huczało. Akrobacje zlinów, iskry, migi 21, su 20,wilgi trafiające w balon , piper club, skoki, desanty, śmigłowce, szybowce.....aż szyja bolała od patrzenia w niebo. A teraz mamy odpust w Zadupiu
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!