metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
97-300 97-300ranga22.04.2014 22:39

"darkangel67" napisał(a):
BYŁ!! BĘDZIE!! JEST!! PIOTRKOWSKI MKS!!

Nie takie kluby jak mks-ik poszły "na dno" Na bezrobociu też jest fajnie,nie pękaj.

13

darkangel67 ~darkangel67 (Gość)22.04.2014 23:02

"97300" napisał(a):

Tak dla Twojej informacji - nie pracuję w klubie. Z takimi mieszkańcami i kibicami jak Ty to zawsze będziemy grajdołem. Przykre to jest :(

21

januszek ~januszek (Gość)23.04.2014 17:31

Tak jak myślałem darkangel 67,chciałeś nazwisk,nazwisko padło,a na pytanie brak odpowiedzi.To ja Ci odpowiem,Arek od nowego roku(początek 2013 r. do czerwca 2013 r.,czyli przez 6 miesięcy miał numery ze swoją pensją).Nie wymagaj nazwisk,jeśli nic nie wiesz.Wcale się nie dziwię,gdyż grono pochlebców zarządu i samej Szczukockiej jest tu dość duże.A odnośnie Twojej drugiej wypowiedzi,to musisz się niestety nauczyć czytać ze zrozumieniem.Wyjaśnię Ci więc prościej:Czy W.Furman,K.Wasilewski i Z.Kurzydlak mogą pochwalić się papierami trenerskimi,czy tylko instruktorskimi?Z koniem się nie kop,ale od nadmiaru smarowania miodem d... Szczukockiej,to Cię może ręka zaboleć.Pamiętaj o jednym: Szczukocka jest nierozliczona za zeszły sezon za dojazdy.A może chcesz się dowiedzieć,jak ładnie pani prezes postąpiła z Patrykiem Wnukiem?Dobrze,kończę już,bo czas wychodzić na meczyk z Legionowem.Życzę sobie zwycięstwa,utrzymania w lidze i normalnego zarządu,który nie okrada zawodników z ciężko zarobionych i bardzo skromnych(oczywiście jak na warunki ekstraklasy męskiej)pieniędzy.

01

97-300 97-300ranga23.04.2014 18:19

"darkangel67" napisał(a):
Tak dla Twojej informacji - nie pracuję w klubie. Z takimi mieszkańcami i kibicami jak Ty to zawsze będziemy grajdołem. Przykre to jest :(

A nie powinno być"Tak dla Twojej wiadomości"?I jeszcze jedno,zawsze możesz sobie zmienić mieszkańców i grajdoł,nie zapomnij tylko zabrać z sobą prezeski. Szerokiej drogi!

11

darkangel67 ~darkangel67 (Gość)23.04.2014 22:40

"januszek" napisał(a):

To widzę że jesteś dobrze poinformowany. Dziwi mnie tylko dlaczego srasz we własne gniazdo, jeśli uważasz że klub jest źle zarządzany to startuj w majowych wyborach na prezesa. Pokaż co potrafisz !!!

10

darangel67 ~darangel67 (Gość)23.04.2014 22:47

"97300" napisał(a):

Obie wersje są poprawne :) Miasta nie mam zamiaru zmieniać bo mam nadzieję że frustraci Twojego pokroju są w nim w mniejszości !!! Najlepiej jest narzekać i nic nie robić, to potrafią wszyscy a jak przychodzi do działania to uszy po sobie i nogi za pas.

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat