Nie takie kluby jak mks-ik poszły "na dno" Na bezrobociu też jest fajnie,nie pękaj.
Tak dla Twojej informacji - nie pracuję w klubie. Z takimi mieszkańcami i kibicami jak Ty to zawsze będziemy grajdołem. Przykre to jest :(
Tak jak myślałem darkangel 67,chciałeś nazwisk,nazwisko padło,a na pytanie brak odpowiedzi.To ja Ci odpowiem,Arek od nowego roku(początek 2013 r. do czerwca 2013 r.,czyli przez 6 miesięcy miał numery ze swoją pensją).Nie wymagaj nazwisk,jeśli nic nie wiesz.Wcale się nie dziwię,gdyż grono pochlebców zarządu i samej Szczukockiej jest tu dość duże.A odnośnie Twojej drugiej wypowiedzi,to musisz się niestety nauczyć czytać ze zrozumieniem.Wyjaśnię Ci więc prościej:Czy W.Furman,K.Wasilewski i Z.Kurzydlak mogą pochwalić się papierami trenerskimi,czy tylko instruktorskimi?Z koniem się nie kop,ale od nadmiaru smarowania miodem d... Szczukockiej,to Cię może ręka zaboleć.Pamiętaj o jednym: Szczukocka jest nierozliczona za zeszły sezon za dojazdy.A może chcesz się dowiedzieć,jak ładnie pani prezes postąpiła z Patrykiem Wnukiem?Dobrze,kończę już,bo czas wychodzić na meczyk z Legionowem.Życzę sobie zwycięstwa,utrzymania w lidze i normalnego zarządu,który nie okrada zawodników z ciężko zarobionych i bardzo skromnych(oczywiście jak na warunki ekstraklasy męskiej)pieniędzy.
A nie powinno być"Tak dla Twojej wiadomości"?I jeszcze jedno,zawsze możesz sobie zmienić mieszkańców i grajdoł,nie zapomnij tylko zabrać z sobą prezeski. Szerokiej drogi!
To widzę że jesteś dobrze poinformowany. Dziwi mnie tylko dlaczego srasz we własne gniazdo, jeśli uważasz że klub jest źle zarządzany to startuj w majowych wyborach na prezesa. Pokaż co potrafisz !!!
Obie wersje są poprawne :) Miasta nie mam zamiaru zmieniać bo mam nadzieję że frustraci Twojego pokroju są w nim w mniejszości !!! Najlepiej jest narzekać i nic nie robić, to potrafią wszyscy a jak przychodzi do działania to uszy po sobie i nogi za pas.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!