metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
wojtek bis ~wojtek bis (Gość)26.11.2016 16:05

Ja chyba czegoś nie kumam. Kto i po jaką cholerę podwyższył Polonii dotację? Grają tak że można zadać pytanie czy ci, przepraszam za wyrażenie "zawodnicy" uczestniczą w jakimś procesie treningowym? Jak wygląda zaplecze tego zespołu, grupy młodzieżowe, juniorskie? Kto i z jakimi uprawnieniami zajmuje się szkoleniem i WYCHOWYWANIEM młodzieży Polonii . A kibicom-chuliganom należy wypowiedzieć zdecydowaną wojnę. Dotyczy to wszystkich dyscyplin sportu !!!!

91

@ndzi ~@ndzi (Gość)26.11.2016 16:00

czytam - kur... kur... kur... a kurduple jeden szalik mają, pewnie co mecz to inny zakłada, zresztą niewielu ich.

31

kirew ~kirew (Gość)26.11.2016 15:43

Dom , szkoła, kościół - autorytet zerowy. Autorytet to kumpel, rogatka, nieformalna grupa z która się utożsamiają . Jaka przed nimi przyszłość?

72

yaaaannik ~yaaaannik (Gość)26.11.2016 15:40

Niestety Polonia to teraz taka wiejska patologia w mieście. Grałem w obu klubach i kiedyś po derbach szło się razem do restauracji. Teraz niestety trzeba stwierdzić że ryba psuje się od głowy..... znający sprawę wiedzą o co mi chodzi.W końcu ci młodzi piłkarze biorą od kogoś przykład.

132

mumin ~mumin (Gość)26.11.2016 15:39

kwiat młodzieży polskiej...i takie właśnie sebixy będą pracować na moją emeryturę (a może i nie będą) oraz pójdą niedługo do urn głosować... i jak ma być w tym kraju lepiej? Czym skorupka za młodu nasiąknie... takie powiedzenie ciśnie się tutaj na usta. Szkoda ich. Część może da się jeszcze zresocjalizować i odratować, reszta albo do kamieniołomów albo do utylizacji.

81

exe exe ~exe exe (Gość)26.11.2016 15:29

Polonia to hołota wywalić ich z miasta razem z jej psełdo kibicami

110

dziadek ~dziadek (Gość)26.11.2016 15:00

Czterech milicjantów z niegdysiejszego ZOMO stało by tylko obok szczawi a byłoby grzecznie jak na mszy świętej.

101

sadasd ~sadasd (Gość)26.11.2016 14:25

Fala nienawiści prosto z gimnazjum :D

182

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat