metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
fffff ~fffff (Gość)27.11.2016 22:08

PKS Polonia Piotrków Trybunalski - Patologiczny klub sportowy i tyle w temacie. No ale tamta strona miasta to same patusy i nic więcej.

10

Kibol ~Kibol (Gość)27.11.2016 21:40

Czemu Wasza redakcja załącza pod tym śmiesznym artykułem wizerunki osób,od których nie dostaliście na to pozwolenia?

15

Patologia ~Patologia (Gość)27.11.2016 21:10

Gnoje po 15 lat ktorzy jeszcze nie wiedza komu kibicowac :)

00

janusz ~janusz (Gość)27.11.2016 20:39

liga młodzieżowa to była, a kibice to myślałem po zdjęciu że to koledzy z gimnazjum a tutaj mowa że to kibole jacyś hah...

00

okok ~okok (Gość)27.11.2016 03:22

widziałem, jak zawodnik polonii schodzący z boiska wyzywał kibiców drużyny przeciwnej i pokazywał Fuck you do nich. Co ta prezes opowiada, sama to widziała, stała obok mnie i nic nie zrobiła.

120

-ja ~-ja (Gość)27.11.2016 15:30

Ktoś zapomniał o podstawowych zasadach w klubach - nie tylko u nas - jak choćby fair play...Młodzi są też rozgoryczeni brakiem przyszłości w mieście. Wyzwolenia to nieomal enklawa dla tych którzy na co dzień żyją z wieloma brakami...Gdyby mieli szansę pójść do dobrych szkół a potem pracować za rozsądne pieniądze może nie musieliby szukać rozrywki w uzależnianiu się od przemocy...

60

gość ~gość (Gość)26.11.2016 15:51

Za moich czasów przy takiej prezentowanej na foto grupie stanęłoby 3,4 funkcjonariuszy w mundurach polowych / czyt. niekrępujących ruchy/ i rozwydrzone szczawie miałyby mokre pampersy i staliby grzecznie i cicho jak na mszy . Ale że to było za obrzydliwej komuny no to mamy jak mamy i cieszmy się że na razie kwiat młodzieży i przyszłość narodu nie leje nas w biały dzień po siwych głowach

313

Alfred ~Alfred (Gość)27.11.2016 14:57

Co jeszcze musi się wydarzyć?
Po prostu sądy powinny zacząć działać. Póki co takich ludzi nazywa się "patriotami". Ludzi, którzy nazywają innych (rodaków!) różnymi epitetami. Hmmm... ludzi?

62

emeryt ~emeryt (Gość)27.11.2016 14:11

Polska katolicka patriotyczna młodzież w akcji

84

stop debilom stadionowym ~stop debilom stadionowym (Gość)27.11.2016 12:00

Jakim trzeba być debilem żeby się bić o jakiś tam klub bądź zaczepiać przechodniów i pytać "za kim jesteś?"

152

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat