I pomyśleć ,że Międzynarodowe Forum ...powiatowe jeszcze trwa a fabryka otworzona już zamknięta. Panie starosto ,gdzie tu logika...
Gdyby nie mundurowi z Torunia, to nikt by się nie pofatygował, że zwinąć drania...
/w 80 kartonach znajdowało się 2000 plastikowych butelek bez widocznych znaków akcyzy, wypełnionych bezbarwną cieczą o silnym zapachu alkoholu./
Jak brali na węch i czuli jakby alko to ewidentnie mogły być omamy węchowe po przebytym kowidzie, a jeżeli badali per os i smakowało podobnie jak alko to też mogły być zaburzenia smaku po kowidzie, że o omamach wzrokowych pokowidowych nawet nie wspomnę, Biedny ten fabrykant, on też jest pośrednio ofiarą covid 19 (wersja kraken)
I czym tu się chwała A PANOWIE POLICJANCI Z PIOTRKOWA co nie widzą pod nosem co się w mieście dzieje jle tego nielegslu jest wszędzie to widać gołym okiem chyba że się niechce widzieć!!!!!!
To jest płyn do dezynfekcji w takim celu go produkowałem ,a papierosy kupiłem na bazarze dla siebie.Czy ktoś mnie złapał na handlu? Taka będzie linia obrony podejrzewam.2 tyś szt papierosów to raptem 100 kartonów.Jakaś grzywna i do domu.
I znów trzeba będzie drożej w sklepie u Niemca czy Francuza kupować.Nic naszym nie dadzą zarobić.Ta kto było o połowę taniej.
na okoliczność narodzin dzieciątka nabędę dary natury? He
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!