No nie przebił wpadki byłego wicepremiera i ministra rolnictwa Romana J. u którego na terenie posesji znaleziono również w tym roku 11 mln papierosów.
kolejny etap walki z przedsiebiorczoscia.
kolejny sukces .
jak tu zyc panie premierze .
150tys. powiadacie? Sasin dmuchał 70 mln i jest wszystko gitara ????
Jejciu na utratę strasznie dużej kwoty był narażony skarb państwa a dlaczego policja nie aresztowała całego rządu pis-u,który okradł nas ludzi na miliardy?
Brawo służby za PiS atywni jak zawsze,niestety z początkiem nowego roku takich akcji już nie będzie
Rządy Tuska żniw będą rujnować polską gospodarkę
Ehhh
Ludzie dziś miałam sytuację nie do pojęcia. Nie wierzcie numeru 112 i 997. By zabijali i nikt nie nadjedzie. Człowiek leżał za przystankiem prosiłam o pogotowie czekałam 15 min a policja za rogiem. Spieszyłam się bo bus ostatni za 5 min Nie wiem czy pan żyje czy nie. Dzwonię pytam po 2 godzinach a oni na mnie z mordą czy dalej leży. Takie państwo
takie sytuacje będą nagminne jeśli rządzący naszym krajem się nie opamiętają (wszystko jedno która opcja). jeśli coś jest produkowane za grosze a sprzedawane z olbrzymim zyskiem przez nałożone opłaty to zawsze znajdzie się ktoś kto wyprodukuje i sprzeda to taniej a i tak na tym dobrze zarobi dlatego będzie ryzykował. jeden z rządów chyba Millera obniżył akcyzę i okazało się że znacznie wzrosły wpływy do budżetu. ludzie przestali kombinować i zwiększyli zakupy legalnego alkoholu w sklepach a meliny wyhamowały. a tu tylko podwyżki i podwyżki nie można dokręcać śruby bez końca bo gwint wreszcie pęknie....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!