Jeśli chce się zmniejszyć smog, korki to trzeba zrobić bezpłatne MZK - jak w Bełchatowie
Ja jeżdżę ponad 5 lat bez biletu kanar tylko raz spisał i dał mandat myślę że przez te 5 lat kupując bilety wyszło by mi drożej.
Ja się za cholerę nie przesiądę z auta nawet, gdy będzie za darmo. Ot i wielka filozofia. Jakby mi dopłacano to OK.
Większość myśli że należy się wszystko za darmo. O nie! Ten świat jest jest tak skonstruowany że jeżeli się nie ma kasy na przejazd to z buta się pogina
do czarny kot : jeżeli jakość usługi mi nie odpowiada szukam odpowiedniej dla mnie np. taxi czy auto własne, płacę 3 zł jadę , na głowę mi się nie leje , wiatr nie dokucza a te 10 czy 15 minut w lekkich niedogodnościach jeszcze mi nie zaszkodziło :), przemieszczam się z punktu A do punktu B nie jadę 5 godzin
Tomaszów Bełchatów maja za free tylko piotrkowskiej zad**** zawsze krwawe kasy
Hitem ogólnopolskim jest piotrkowski bilet dobowy. Jedyne miasto, w którym doba może trwać np. godzinę jeśli bilet kupi się o 22:00. Gdy w Warszawie skasuję bilet o 16:00 to na DOBOWYM mogę jeździć DOBĘ tj. do 15:59 następnego dnia. No ale świecie doba trwa 24 godziny, lecz nie tutaj.
A gdzie bezpłatne przejazdy w dni smogowe? Jeszcze nie ruszył na dobre sezon grzewczy a już są w Piotrkowie poprzekraczane normy. Wg Airly na Wierzejach norma już dziś jest przekroczona 3,5 raza. W innych częściach miasta ?ledwie? 1,2 raza. Strach pomyśleć co będzie jak temperatura spadnie poniżej zera.
Tylko pozazdrościć.
https://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/trojmiasto/gdynia-ma-55-nowych-autobusow/pmqd27v
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!