Wylęga się we mnie wirus COVID-19, o czym ja jeszcze nie wiem, bo dopiero się wylęga. Ale wszystkie siły mojego organizmu są już skierowane na walkę z tym koronawirusem. I pewnie układ immunologiczny by sobie poradził, gdyby nie to, że radośnie postanawiam się "zaszczepić" przeciw grypie.
Nie, takiego kombo to nawet prof. Antczak, przy najlepszej opiece medycznej nie wytrzyma.
Co za niedouczone palanty. Mam nadzieję, ze to tylko niedouczenie, a nie celowe działanie.
No,jeszcze czego!nie jestem antyszczepionkowcem w szerokim tego slowa znaczeniu,ale naklanianie ludzi do szczepienia starą szczepionka przeciwko nowemu,nieznanemu jeszcze w tym roku szczepowi grypy to grube naduzycie!
Endrju w Końskich mówił, że się nie szczepił na grypę nigdy i tego nie zrobi. Namówcie Pana prezydenta w pierwszej kolejności to i seniorzy pójdą się zaszczepić a nie cytujecie tutaj jakiegos profesora pffff.... xD
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!