czytałem że więcej zachorowań na covid było w miejscach gdzie ludzie zaszczepiali się przeciw grypie jak np w lombardii, więc nie dzięki, możecie sobie wstrszykiwać co chcecie po kablach, ja dziękuje
Wszystkim sceptyków w przypadku zachorowania NFZ kierował będzie do znachora lub babki
Od lat się szczepię przeciw grypie, nigdy mi nie zaszkodziło, nie choruję i w tym roku też się zaszczepię. Może szczepienia nie powinny być obowiązkowe, ale za antyszczepionkowską propagandę i wciskanie ludziom ciemnoty, że szczepienia szkodzą, jednak powinny być kary. Nie ma innej skutecznej metody na walkę z chorobami zakaźnymi, aniżeli szczepienia. Takie jest stanowisko nauki i jeśli ktoś to kwestionuje, to równie dobrze można podważać twierdzenie, że Ziemia jest okrągła (no i są tzw. płaskoziemcy...), albo że nie można podzielić przez zero. Dziś są niestety bardzo popularne takie teorię, według których wszystko, albo prawie wszystko o czym się mówi oficjalnie, w powszechnie dostępnych mediach, to kłamstwo. A więc: Pandemia? Jaka pandemia! Nie ma żadnej pandemii! To jedna wielka ściema i spisek! Oficjalna medycyna? Ależ to wielka ściema! Rację mają tylko antyszczepionkowcy, znachorzy i homeopaci. Jak ktoś jest np. chory na raka, to broń Boże udawać się do onkologa! Trzeba poszukać w sieci wiadomości o tym, że tego raka najlepiej się wyleczy np. zwykłą wodą. Historia? To o czym uczą w szkołach, to kłamstwo, bo wszystko było całkiem inaczej! Polityka? Tu wszyscy kłamią! Zarówno rząd, jak i opozycja! Media kontrolowane przez tę, czy tamtą stronę? Kłamią! Trzeba szukać tzw. niezależnych źródeł. 5G to dobrodziejstwo? Ściema! 5G zabija! Można też iść jeszcze dalej, a być może ktoś już to zrobił i mówić: Słońce świeci? Ściema! Słońce dawno zgasło! Zapalili jakąś lampę i każą nam wierzyć, że to Słońce, a oficjalna astronomia kłamie, bo jest uczestnikiem spisku...
Ja zamiast szczepienia kupuje 20 litrów miodu i25 dkg kitu pszczelego i 0,5 litra 70 procentowego spirytusu.Mam 68 lat i się nie zawiodłem
Propagand. W Lombardii w grudniu zaszczepiono przeciw grypie większość starszych osób, tzw. dywanowe szczepienia. Co było chwilę potem?
gdyby nie media to nikt by nawet nie zauważył, że jest jakakolwiek epidemia...
i tacy własnie ludzie jak tek "ekspert" to zwykłe sprzedawczyki za hajs których na świecie nie brakuje i nie brakowało...nawoływanie do szczepień na grypę by w Polsce mogła być "druga fala" ktorą oczywiście każdy z tych sprzedawczyków już ogłasza...a już najbardziej zbawiciel informatyk, który uśmiecha sie złowieszczo jak szalony naukowiec z kreskówek do swojej żony w wywiadzie, i mówi że drugą epidemię ludzie na pewno zauważą i potraktują poważnie..ale oczywiście redaktorek który to prowadzi nie spyta go, "ale jak to, czy wie Pan coś więcej niż my...?" bo oczywiscie że nie zada tego pytania...nie pozwolą mu, bo tak na prawdę to całe dziennikarstwo to takie p0rno tylko pod przykrywką, wszyscy redaktorzy, redaktorki każde z was jest dzivv..
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!