Nie jestem budowlańcem ale niektóre domy które oni remontują nadają się do zburzenia, np kiedyś był remont domu który nie miał izolacji od fundamentów, grzyb dosłownie zjadał ten budynek a oni 3 czy 4 dni zrobili remont i pozbyli się grzyba? Chyba że tylko pomalowali ściany żeby pod publiczkę było.
Może ktoś ogarnięty się wypowie....??
Super?cieszę się że decyzja jest pozytywna i prace trwają już. Szkoda ze Szlachetna Paczka nie podjęła tej mądrej decyzji tylko skreslili rodzinę a naprawdę ta pomoc jest potrzebna. Pozdrawiam obie panie i całą ekipę Nasz nowy dom i oczywiście sponsorów . Jesteście kochani wielcy?
Brawo , bardzo się cieszę żę kolejna rodzina będzie mogła żyć w normalnych warunkach .
To jet wspaniały program i tworzą go wspaniali ludzie .
I tylko zastanawia jedno w takich sytuacjach...czy nie powinno pomóc państwo??? I dziękować telewizji, bo dzięki niej ktoś w końcu będzie miał godne warunki
Bardzo pożyteczny program. Serce ściska oglądając łzy wzruszenia tych ludzi dla których taki remont to jak wygrana w Lotka
Dejta dojść do władzy SLD to Ostrowski wszystko naprawi sam :D tak jak sam wychodzi na ulice i truje ludziom 4 litery z jego komunistyczną partią
Dziś było nagrywane.Widziałam jak jechałam do urzędu skarbowego.Ale szczerze pomyślałam o czymś gorszym,że coś się stało strasznego.A tu taka niespodzianka.Zastanawia mnie jedno w tym programie.Czemu ludzie, którym pomagają mają taki syf w domu.Rozumiem biednie,skromnie ale taki brud jak nie raz widzę to...szok.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!