Czy pracę obejmują również odremontowanie sali gimnastycznej ? Uczniowie od nauczycieli otrzymują informacje że sala gimnastyczna nie będzie remontowana.
My jako rodzice dzieci musimy zacisnac zeby i dac rade w tym okresie remontow.Zasada jest prosta , zeby bylo lepiej ladniej to musi byc ciezko i uciazliwie,Tak to juz jest
Jako rodzic jestem zadowolony i wdzienczny że udało się to zrobić wmiare szypko.
Urząd daje tekst
A urzędnicy komentują za rodziców
Piotrkow rozumie
Remont był nieunikniony bo szkoła była w fatalnym stanie. Ale jeśli chodzi o organizację planu i podejście nauczycieli to sądzę że 8 klasy na tym wiele straciły.
a podobno miało być utworzonych więcej klas w liceach w tym roku bo dwa roczniki dzieci wyjdą z podstawówek . ciekawe czy tak będzie czy będzie powtórka z ubiegłego roku
A ja jako rodzic jestem wkurzony, że muszę każde dziecko wozić gdzie indziej. A mam troje dzieci.
A co z 3 LO ?? Kiedy tam koniec praco i ile pieniędzy zaoszczędziło miasto na zmianie wykonawcy ??
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!