Bez tych wyborczych twarzy, ludzie już nie będą potrafili młotkiem gwoździa wbić.
Piękna inicjatywa brawa dla sołtysa Artura Jedrzejczyka, mając pod górkę w urzędzie Gminy i wieczne rzucane kłody pod nogi gość robi swoje szacun.
Jak to mówią jak nie drzwiami to oknem.
Moj Tata byl jednym z pierwszych Komendantow tej szkoly prowadzonej przez LPZ.Latano tam na szybowcach strzelanych z gumy,czasami cholowano szybowce za samolotem.
Brawo Michał i cala ekipa Euroaktywni.
Pierwszy raz z Wami byłam ram na rowerze kilka lat temu i wtedy poznałam historię walk w 1939.
Dziękuję
A może tak jakąś ścieżkę edukacyjną na temat sanacyjnych władz przedwojennej Polski co to najpierw zwykłych Polaków doprowadzili do tragedii po czym sami zwiali z kasą do przygotowanych miejsc na zachodzie przez Zaleszczyki. Nie chcę być złym prorokiem, ale idziemy w kierunku powtórki historii bo po co obecnie rządzący kupili hotel w Szwajcarii i po co ćwiczą procedury ewakuacji ?
Im więcej lat mija tym więcej tablic, pomników. Panowie politycy. Kilka pokoleń urodziło się od tamtego czasu. Pora na "ostre" myślenie o przyszłości. Co było to było ,ale nie można się lansować się bez końca na tragedii narodu. Ktoś w końcu kiedyś do tego doprowadził. Też stawiano pomniki...A patrząc na dzisiejszy dzień....widzę ,że niektórzy tego nie rozumieją .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!