A MARKPIO jak będzie miał tysięczny komentarz to też zrobi imprezkę? A gdzie i której godzinie? Radzę zarezerwować lokal.
Znam dobry lokal na takie kameralne imprezki.Cicho,dyskretnie,kulturalnie,obsługa z klasą no i ta niepowtarzalna atmosfera przy stosownej muzyce. Przyjęcia w Wersalu to mały pikuś.
Impreza będzie wystrzałowa! Lokal zamówiony....szczegóły będą niebawem podane.Proponuję kupować kreacje/Lola!/ i nowe garniturki.Fraki i smokingi też mile widziane.
LOLĘ to ja już zapraszam bo to i wiekiem i tuszą jest mi odpowiednia.Do zobaczenia.
Panowie, Wy to się zajmijcie sobą. Ja już kreację mam.
O proszę jaka szałowa kiecka:
http://img97.imageshack.us/f/modlisz.jpg/
Ramzesie Twoja tusza też mi odpowiada. Przynajmniej zaspokoję swoje żądze. Oby tylko kość nie stanęła w gardle.
A tak nawiasem mówiąc zaproszenie od Piotra Włostowica dostałeś? Wątpię, bo własnoręcznie je adresowałam i to wyłącznie do zalogowanych VIPów...
Bogu niech będą dzięki!
Ominiemy w ten sposób czmychanie po zakątkach Focusa.
A tak ,po prawdzie,to i bez tej kiecki mnie się podobasz..
A może i jeszcze bardziej.:))
A co Ty możesz, przybyszu znikąd, nagle wiedzieć o tuszy Loli?
Guzik. Tym bardziej, że na zdjęciu akurat jej zobaczyć nie możesz, ponieważ to ona trzymała aparat w rękach, uwieczniając fragment jubileuszu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!