Brawo Belfer...i wtedy okaże się która z dyscyplin jest zaowocuje na arenie międzynarodowej.Ta ręczna to już do przesady...
mnie to sie podoba, przynajmniej mamy na osiedlu wzgledny spokoj :P
Za komuny miasto się rozwijało a solidarność doprowadziła do ruiny ale co się dziwic jak naiwni idioci zaczeli rządzić po okrągłym stole i zamiast rowijać kraj zaczeli go rujnować na polecenie zachodnich imperialistów z Brukseli bo taka jest smutna prawda i nikt mi nie wmówi ,że jest innaczej bo dobrze pamiętam jak było a co tewraz jest.Hering zasmiecił Piotrków Ukraińcami i wałęsają sie wszedzie .Thórze zamiast w kamaszy i bronic swojego to uciekają
W całym mieście wycinane są drzewa więc niech choć tam przyroda ma wolną rękę w rozwoju.
Na terenie niedokończonego budynku szpitala przy Zamkowej w biały dzień grasują ogromne szczury.
Czy może ktoś wie kto jest za ten obiekt odpowiedzialny?
Zrobić tam sms piłki ręcznej kobiet, piłki ręcznej mężczyzn, zapasów kobiet i mężczyzn. Zrobić po jednej klasie z danego rocznika. Mielibyśmy 4 klasy co roku i wtedy taka szkoła ma szansę na dofinansowanie.
Była by to jedyna taka szkoła w województwie łódzkim dzięki czemu można by uzyskać finansowanie z ministerstwa sportu i ministerstwa edukacji.
Trzeba tylko chcieć!
Pamiętam jak byłem w tej hali na koncercie Czerwonych Gitar.Lata sześćdziesiąte.Smutne,że już nie jestem taki młody.....
Róbta coś urzędniki. Przecie przyjedzie niedługo prezydent z zaprzyjaźnionego kraju. A tu puszcza. Ale może to dobrze. Bo po co prezydenty mają jechać na polowanie do "dalekiej"Spały jak łowy można będzie uskutecznić przy jakże urokliowej ulicy króla Batorego. Drogiego obu zprzyjaźnionym krajom. Fakt, zwierz jest mniejszy ale pewno jest...tak jak w "puszczy kolejowej" przy ul.Czarnej.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!