metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
-obs. ~-obs. (Gość)11.02.2017 19:02

rzeczywiście -,, dziewczyny trochę poniosło"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...

41

-obs. ~-obs. (Gość)11.02.2017 19:49

rzeczywiście -,, dziewczyny trochę poniosło"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...

50

przechodzień ~przechodzień (Gość)11.02.2017 22:19

O wulgaryzmach młodzieży z tej szkoły nie trzeba dowiadywać się z filmiku,wystarczy stanąć na pobliskim targowisku i posłuchać, jak panny z tej szkoły na przerwie lekcyjnej za pawilonikami handlowymi paląc papierosy do siebie się odnoszą.

60

Absolwentka ~Absolwentka (Gość)12.02.2017 10:21

Pani Dyrektor
Te dziewczyny nie zasługują by miały świadectwo dojrzałości ukończenia mojej dawnej szkoły i to jest nie tylko moje zdanie.

73

Ona ~Ona (Gość)11.02.2017 22:47

To czy one bluznia czy nie to jest ich prywatna sprawa.W kazdej szkole sa wylgaryzmy i nie tylko. Komu tak naprawde chcecie zaszkodxic dyrekcji sxkole cxy dxiewcxyna. Na yt jest czolowka jednej ze szkol w piotrkowie gdzie sa przeklenstwa rozsypana maka pokazujaca jako dopalacz i alkochol czemu o tej czolowce sie nie wypowiadacie i jej nie naglasniacie.

25

Absolwentka tej szkoły ~Absolwentka tej szkoły (Gość)12.02.2017 10:36

Za moich czasów to za takie zachowanie uczeń by nie był klasyfikowany do następnej klasy, lub niedopuszczony do matury gdyż matura to świadectwo dojrzałości nie tylko z wiedzy ale i z KULTURY OSOBISTEJ. Ciekawa jestem jak obecnie nauczyciele Was ocenią i jaką ocenę z zachowania wystawią na cenzurkach ????

53

Siostra ~Siostra (Gość)11.02.2017 22:40

I tylko bluznia uczniowie tej szkoly,ludzie zajmicie sie swoimi sprawami.piszecie tak jak byscie byli swieci i nigdy nie zabluznili. Jestem siostra zakonna to mi czasami sie zdarzy a wy robicie z siebie swietych najlepiej zrobic stos i je podbalic.Zastanowcie sie o co tak naprawde Wam chodzi.Sa mrozy moze byscie naglosnili ze jest duzo bexdomnych ze sa dxieci bardzo potrzebujace a nie uczepiliscie sie tych dxiewczyn jak byscie Wy w zyciu nigdy nie zabluznili.

15

Była uczennica ~Była uczennica (Gość)12.02.2017 12:53

To jaka jest obecna młodzież to problem społeczny. Właśnie należy takie sprawy nagłaśniać bo to jest nienormalne by nauczyciel tak się zatracił zapominając o podstawach etyki pedagogicznej.

91

Aaa ~Aaa (Gość)12.02.2017 12:54

Ludzie zastanówcie sie co wgl piszecie ... to jest TYLKO CZOŁÓWKA!!! jestem bardzo ciekawa czy wy mając świadectwo ukończenia szkoły nie bluznicie ... bardzo płytkie podejście do sprawy. Najpierw zastanówcie sie zanim cos napiszcie..

37

Pytanie ~Pytanie (Gość)12.02.2017 21:42

Ciekawe czy Kuratorium Oświaty zajmie się sprawą? A może zachowania są uznawane teraz za normalne?

194

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat