frekwencja.....
O czym tu w ogóle mowa. Ta porodówka odstrasza. Zresztą sami zobaczcie ile osób się pojawiło. Trzy kobiety w Piotrkowie czy w powiecie są obecnie ciężarne? Każda ucieka do cywilizacji. Obsługa medyczna w tym mieście to tragedia... Z większością przypadków/problemów i tak odsyłają do Łodzi to lepiej tam jechać od razu...
Zresztą na górnym piętrze w/w szpitala i tak robią centrum dla staruszków z kasą. Czego tu szukać?
Po porodzie 8 lat temu moje dziecko zostało zarażone bakterią- gronkowiec złocisty na oddziale szpitalnym. Szpital przyznał się do winy, proponując odszkodowanie w wysokości 100 zł.
Opieka przed porodem rewelacja , jeśli chodzi o pielęgniarki/ noworodki to jakieś nieporozumienie . Panie są okropne . Rodziłam 3 lata temu i nigdy więcej tam . Podejście mają do matek straszne.
Polecam serdecznie rodziłam w kwietniu opieka super jak na porodówce tak i na noworodkach. Naprawdę nie ma na co narzekać.
A ja tam rodziłam dwójkę dzieci i byłam bardzo zadowolona z pobytu. Dr Rusin złoty człowiek!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!