W poprzednich latach tak było - za darmo nie jedzie ten, kto ma przy sobie dowód rej. na siebie... Wątpię, żeby w tym roku to ułatwili ale lepiej może zadzwonić do MZK i zapytać.
To zn jak auto jest nie na mnie zarejestrowane to nie mogę za darmo się przejechać???
Najlepiej zapytaj w MZK 732-11-40. W latach poprzednich musiał być dowód na daną osobę - o tym dowiedziałem się też telefonicznie dopytując...
cielawe czy prezydent zostawi w ten dzień swoją nowiutką limuzynę i pojedzie autobusem...
Skoro auto musi być zarejestrowane na konkretną osobę, to limuzyny pewnie nie zostawi, bo jest własnością miasta,ale może jeździć na dowód od swojego prywatnego auta.
Pragnę Cię przestrzec i powstrzymać od takiego zamiaru...!
Biorąc pod uwagę częstotliwość kursów,musiałbyś zmieniać często linie,bo jedną to zupełnie niewykonalne( kilka kursów w ciągu dnia...).Ale inne linie mają tak samo...
Podejrzewam ,że po trzech kursach miałbyś dość,że o uszczerbku na zdrowiu psychicznym nie wspomnę...
Nie idź tą drogą...!
Nie sądzę...A gdzie by dojechał...? I na którą...?
hm cos w tym jest. na juvenalia od siebie jechalem chyba ze 25min autobusem a na piechote wrocilem w 10 :P
A na stronie internetowej MZK i organizatora komunikacji miejskiej - MZDiK-u na ten temat nie ma ani słowa.
nastepny co nie wie jak sie w piotrkowie mowi :P
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!