Oczywiście, jak zwykle, nie można było poinformować o tym chociaż dzień wcześniej?
redakcja najwyrazniej wie tyle co my z tv.. kolejna krecha za wiadomosci..
a wczoraj tej informacji nigdzie nie było. Po co organizować takie akcje jak się o nich nie mówi? Chętnie skorzystałabym z takiej akcji, ale ponieważ nie wiedziałam wzięłam samochód i mam gdzieś takie akcje
Szkoda, że nie za okazaniem prawa jazdy. Ale i tak jest to jakiś tam plus :)
celowo się nie o tym nie mówi, żeby kierowcy z tego nie korzystali
Dokładnie. Tak wygląda traktowanie klienta przez MZK - jak zło konieczne. Chyba celowo podali informację dopiero dziś, żeby przypadkiem za dużo osób z tej promocji nie skorzystało - mniejsze wpływy z biletów by były.
Podobnie jest z oznaczeniem linii na wyświetlaczach - na linii 5 jest podany kierunek BAZA MZK. Jasno i precyzyjnie określony kierunek. Jak by nie można było napisać nazwy ulicy: Krakowskie Przedmieście. Autobusami MZK podróżują też czasami, oprócz mieszkańców miasta i okolic, przyjezdni i turyści. Sama nazwa BAZA MZK wiele im nie mówi - dużo lepsza była by nazwa ulicy. Podobnie jest na linii 1: LOTNISKO. Przed reformą linii z sierpnia 2008 do lotniska jeździła linia 2 i wtedy na wyświetlaczach było napisane: PRZEMYSŁOWA LOTNISKO. Oczywiście jakaś "mądra głowa" z MZK uznała, że trzeba to zmienić.
O akcji dowiedziałem się wczoraj wczesnym popołudniem, sam wysyłając pytanie do MZK. Wysłałem później informację do Epiotrkow ale portal dodaje newsa dopiero dzisiaj... Mimo wszystko, fajna akcja - jeźdźmy ile się da ;)
PS. To musi być dowód rejestracyjny na konkretną osobę!
Serio? A jak żona jeździ samochodem zarejestrowanym na męża to już nie?
to ja dziś za was przejadę Piotrków 80 razy w te i w tamtą stronę :P :D
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!