Najwięksi dziwacy to prowadzący magiel bardzo śmieszni redaktorzy śmiejący się z samych siebiemimo kiepskich zartow
Najgorszym dziwakiem i kłamcą jest Pan Czesiu to jest dziwak i kłamca
Każdy polityk obchodził swoje święto 7 stycznia
Jak wielu jest dziwaków w naszym kraju i w naszym regionie? Na te dane należy zaczekać do końca miesiąca bowiem GUS musi oszacować dane. Trudnością z szacunkiem stanowi to ,że należy dziwaków odróżnić od wariatów. Tu statystycy mają problem i muszą się konsultować z psychiatrami. Ale wstępne dane nie są pocieszające.
Statystycznie 94% osób EPI pracuje w magazynie. 100% EP to biznesmeni, my mamy samochody BMW.
Jakby nie patrzec,to polowa ludzi dzwoniących do radia to dziwacy.Na rannej zmianie mam polewę z tych Zresztą prowadzący też są lekko odklejeni.
Do mnie mąż czasem muwi że jestem dziwak. Albo coś podobne bo dokładnie nie pamientam.
Ta radna, która przedstawiała się w kampanii jako prawniczka jest w tej konkurencji bezkonkurencyjna.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!