jedna wielka świta. Dlaczego w wszystko sa angażowane ciągle jedne i te same osoby??? Nie robia tego za darmo. Dajcie innym też zarobić a nie tylko swoim.
było już w Woli wielu krzykaczy z duszą, którzy nic nie zrobili bo ich to przerosło, podobnie jak w tym stowarzyszeniu. kto prowadzący normalne życie w tych trudnych czasach chce się w to bawić ? chyba bezrobotni, ale oni też się nie dołożą. i tak zrobiło się im tylko" błędne koło"
"Obiecanki cacanki a głupiemu radość"Wójt we wcześniejszych wywiadach mówił"- Takiej imprezy u nas jeszcze nie było - zapowiada wójt gminy, Roman Drozdek. - Jestem przekonany, że smaki przypadną do gustu naszym mieszkańcom i będą spożywane każdego dnia."Faktycznie takiej imprezy jeszcze nie było !!!!!śmiechu warte!!! Dla kogo ta impreza w piątek o 14?????? Wiadomo dla kogo!!!! Na pewno nie dla pracujących , uczących się mieszkańców gminy!!!!
Opozycja opozycja nie narzekajcie co by wam nie zorganizować i tak będzie zawsze wam źle Wolusy!
nie przesadzajcie ludzie czekacie tylko na jakies potknięcie a taka prawda każda władza robiła robi i robic bedzie tak samo wiec przestancie bo drzazge w obcym oku widzicie a belki w swoim nie dostrzegacie...............
Prostota i miernota co poniektórych autorów tych komentarzy jest niewytłumaczalna.Podejrzewam, że większość z nich ma jakieś niespełnione marzenia i niech one pozostaną niespełnione!!! Metafor zgadzam się z Tobą w 100%
Podziwiam i dostrzegam każdą dobrą inicjatywę, ponieważ wiem ile trzeba włożyć pracy i zaangażowania, aby taka impreza doszła do skutku. Cieszę się, że dzieci i wszyscy, którzy na co dzień pracują w domu kultury będą mieli godziwe warunki. Wierzę również, iż wszyscy którzy na to zasłużyli, rozsławiając tę "najpiękniejszą z gmin", byli zaproszeni na otwarcie tego wspaniałego obiektu. Mam nadzieję ,iż Dom Kultury będzie DOMEM KULTURY.
Smaki królowej Bony:smalec,ogórki kiszone,sernik i chleb z marketu
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!