Zazwyczaj króliki znajdowało się w kapeluszach ;) A poważnie, to ludzie bywają bezmyślni i bezduszni.
A gdybyś Ty był na jego miejscu to też nie było by sensacji. Bardzo fajne komentarze.
To że już porównujesz ludzi do zwierząt świadczy tylko o Tobie!
To że już porównujesz ludzi do zwierząt świadczy tylko o Tobie!
ares1- tym komentarzem bardzo sie skompromitowales ( jednym i drugim za chwile ) zreszta nie ma czego komentowac.takich ludzi wcale mmi nie szkoda.
A ja myślę że nie!Zaciera się granica pomocy ludziom i zwierzętom co nie znaczy że zwierzakom nie trzeba pomagać!Jeszcze trochę i ktoś będzie dzwonił na Policję że zgubił rękawiczkę!Przemyśl to za czym się wypowiesz!
a może sam wszedł do kosza w poszukiwaniu jedzenia i nie umiał wyjść?
Jak można potraktować jak śmiecia, jak rzecz żywe, czujące zwierzę??? Nie wyobrażam sobie jakim zwyrodnialcem jest taka osoba. Mam nadzieję, że kiedyś będzie leżeć bez opieki sparaliżowana w łóżku i nie będzie miał jej kto podać jedzenia... Straszne w jakim świecie ja żyję...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!