Nigdy nie zaufam komuś , kto nie je mięsa . Taka osoba musi mieć spaczoną psychikę , a z psycholami wiadomo z boku i jak najdalej .
polecam wątek na FB pokazujący kim naprawdę są myśliwi i że na szczęście istnieje organizacja, która robi z tymi bandytami porządek:
https://www.facebook.com/Ludzie-Przeciw-My%C5%9Bliwym-325356154277382/?fref=ts
W dupach się już tym ekologom poprzewracało. Ludzie od zawsze polowali, skoro to komuś przeszkadza to niech nie ogląda zdjęć z polowań, mnie na przykład denerwują ekolodzy i ich gadka o niby ochronie środowiska( gdzie najczęściej chodzi o kasę ) to nie wchodzę na ich strony.
Też chodziłem na polowania będąc w podstawówce jako naganiacz i nie tylko ja i pewnego razu polowali na dziki więc naganiamy w kierunku myśliwych a tu dziki jak nie rusza kolega kilka metrów jechał wierzchem na odyńcu a metr odemnie pocisk ściął brzózkę metr nad zienią.jednak nie ważne czy dziecko czy dorosły i jak się ma coś stać to się stanie która kładzie się na mnie .mogło się to skończyć się to źle
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!