metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Olo ~Olo (Gość)26.02.2022 19:36

Brodziaty , łysawy trochę podobny do Korczaka.Ma dobre oczy .

132

97-300 97-300ranga27.02.2022 08:45

Brawo Piotrków ! Brawo Wy !

121

MaX ~MaX (Gość)27.02.2022 08:59

Brawo Piotrków ! Byłam i widziałam wspaniałe zachowanie mieszkańców naszego miasta ! Wielkie podziękowania dla pracowników marketu Auchan to oni jako pierwsi tam na parkingu zlokalizowali stolik z ciepłymi napojami i posiłkami a następnie przekazali dary dla tych dzieciaczków. Wielkie brawa dla wszystkich mieszkańców, którzy spontanicznie od początku podchodzili ze swoimi wózkami zakupowymi i przekazywali zakupione artykuły. Mówi się, że PT to miasto emerytów - może i tak ale emerytów o Wielkim Serduchu ! To co się wydarzyło wczoraj w wykonaniu piotrkowian i nie tylko było wspaniałe przez duże W !!!! Brawa dla Darka Cecotki, który bardzo szybko pojawił się na miejscu i organizował pomoc !

161

Arg ~Arg (Gość)27.02.2022 12:04

Hm... Hering, Nowalijka, Auchan, Szkoły Prywatne i Państwowe, Miasto Piotrków, Widzialna Ręka, spontanicznie ludzie, mieszkańcy Piotrkowa i okolic, dzieci z sierocińca uciekające przed wojną - a na zdjęciach czy też relacji video nie ma jednak żadnego księdza ! Nie ma żadnego Rycerza ( a oni w tv mają takie ładne mundury i koszule ) - nie wiem ale chyba to trochę dziwne. A może tylko mnie tak się wydaje.

1211

feluś ~feluś (Gość)26.02.2022 17:38

Pan radny napoił i nakarmił te dzieci z własnych pieniędzy?

1220

goœć_beta ~goœć_beta (Gość)02.03.2022 12:15

Dlaczego zdrowe dzieci wywożone są do Niemiec. Polska ma warunki , żeby zostały u nas.

36

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat