Dlaczego zdrowe dzieci wywożone są do Niemiec. Polska ma warunki , żeby zostały u nas.
Hm... Hering, Nowalijka, Auchan, Szkoły Prywatne i Państwowe, Miasto Piotrków, Widzialna Ręka, spontanicznie ludzie, mieszkańcy Piotrkowa i okolic, dzieci z sierocińca uciekające przed wojną - a na zdjęciach czy też relacji video nie ma jednak żadnego księdza ! Nie ma żadnego Rycerza ( a oni w tv mają takie ładne mundury i koszule ) - nie wiem ale chyba to trochę dziwne. A może tylko mnie tak się wydaje.
Brawo Piotrków ! Byłam i widziałam wspaniałe zachowanie mieszkańców naszego miasta ! Wielkie podziękowania dla pracowników marketu Auchan to oni jako pierwsi tam na parkingu zlokalizowali stolik z ciepłymi napojami i posiłkami a następnie przekazali dary dla tych dzieciaczków. Wielkie brawa dla wszystkich mieszkańców, którzy spontanicznie od początku podchodzili ze swoimi wózkami zakupowymi i przekazywali zakupione artykuły. Mówi się, że PT to miasto emerytów - może i tak ale emerytów o Wielkim Serduchu ! To co się wydarzyło wczoraj w wykonaniu piotrkowian i nie tylko było wspaniałe przez duże W !!!! Brawa dla Darka Cecotki, który bardzo szybko pojawił się na miejscu i organizował pomoc !
Pomagajmy jak naj bardziej jestem za a gdzie są nasi politycy schowali się jak szczury nagle ich nie widać ani nie słychać cisza jak tak to Unia zła Ameryka zła, a teraz nagle cacy gdzie jest Pan Ziobro gdzie Macierewicz
OGŁASZAM BOJKOT ŁUKOILA. KAŻDY, KTO MA KRZTĘ HONORU NIE WSPIERA MORDERCÓW. Jest tyle innych stacji, gdzie można zatankować. Nie ważne że dalej i o kilka groszy drożej. HONOR MA SWOJĄ CENĘ. Warto ją ponieść.
Szacunek za piękne zachowanie mieszkańców.Skonczmy wreszcie z podzialami politycznymi religijnymi itp.Zjednoczmy się i pomóżmy Ukrainie jak kto może.Dobroc zawsze powróci i to z jeszcze większą mocą. Dziękuję życzę wszystkim spokoju i zdrowia
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!