metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
aligieri ~aligieri (Gość)07.05.2013 18:26

"Antoni" napisał(a):
Całkowicie popieram likwidację ogródków działkowych . To jest żałosne aby ludzie dostali w prezencie działeczki, grunty państwowe w centrum miasta a miasto nie miało nic do powiedzenia. Jak się nie podoba to sobie działeczki kupić poza miastem czy też w lesie a teraz można wszystko a nie za darmochę tak jak się nauczono i jeszcze innych wyzywać że mało !

Brawo. Wspaniały wywód. Wreszcie ktoś myslący.

00

Leon ~Leon (Gość)07.05.2013 19:45

Do komentarza "Antoniego" - Twoja wypowiedź świadczy,że masz znikomą wiedzę na temat ogrodów działkowych.Żaden z działkowiczów nie jest prawnym właścicielem "tego kawałeczka ziemi" - nic nie stoi na przeszkodzie żebyś też popracował fizycznie, ale Ty zapewne wolisz uwalić się przed telewizorem. Twoim tokiem myślenia powinno się jeszcze zabronić wędkarzom wędkowania, niech wykopią sobie własne stawy.
strumyki. Ogrody działkowe powstawały na terenach mało atrakcyjnych, to sposób na życie i pasja wielu ludzi,których nie stać na zagraniczne wczasy. Jesteś przykładem typowego psa ogrodnika .......Zmiany są potrzebne osobiście jestem za likwidacją Polskiego Związku Rodzinnych Ogrodów - forma pozostawienia ogrodów powinna być sprawą samorządów lokalnych.

00

xyz ~xyz (Gość)07.05.2013 22:39

"Leon" napisał(a):
Ogrody działkowe powstawały na terenach mało atrakcyjnych, to sposób na życie i pasja wielu ludzi,których nie stać na zagraniczne wczasy.

mnie też nie stać na zagraniczne wczasy. chcę działkę.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat